Thule na veletrhu FOR BABIES

zobrazeno 1316×

Vložil(a): KristinaS, 22. 10. 2021 21.25

Thule představilo novinky pro aktivní rodiny již na veletrhu Kind+Jugend v Kolíně nad Rýnem. Nyní máte možnost si je prohlédnout i v Praze na veletrhu FOR BABIES. Jak získat vstupenky na veletrh zjistíte v článku.

Společnost Thule za své produkty pro aktivní rodiny již získala řadu světových ocenění. Nyní do svého portfolia přidává prémiový městský kočárek Thule Shine, který vyniká kompaktností a lehkou váhou, víceúčelový cyklovozík Thule Courier, který kromě Vašich dětí převeze také domácí mazlíčky a další náklad a v neposlední řadě také nový model turistického nosítka Thule Sapling.

Přidání těchto novinek do již velmi úspěšného sortimentu, který podporuje radost z aktivního outdoorového ale i městského života s dětmi, dokonale posiluje celou kategorii Aktivně s dětmi. Tato zahrnuje také ikonický kočárek pro použití jak v terénu, tak ve městě Thule Urban Glide 2, běžecký kočárek Thule Glide 2, další městské kočárky, multifunkční sportovní vozíky Thule Chariot a dětské cyklosedačky.

Thule Shine

Užijte si dny ve městě s kočárkem Thule Shine. Tento kompaktní, lehký a snadno ovladatelný  městský kočárek vám umožní se svou ratolestí společně strávit celý den na procházkách po oblíbených stezkách nebo v ruchu města. Nastavitelná opěrka nohou, dobře větraná stříška a polstrovaná sedačka poskytuje batoleti dokonalý komfort. Kočárek lze používat také s korbičkou pro novorozence. Rodiče ocení snadnou manévrovatelnost, jednoduché skládání a jednou rukou posuvnou rukojeť.

Tento praktický kočárek nabízí několik barevných provedení. V prodeji od února / března 2022.

Thule Courier

Skvělým společníkem, pro dlouhé jízdy po cyklostezkách i pro vyjížďky na farmářský trh, je nový všestranný vozík Thule Courier. Kromě vašich dětí převeze také čtyřnohé mazlíčky a další náklad.

Vozík má dvě sedačky pro dětské pasažéry, je vybaven pětibodovými polstrovanými popruhy, reflexními kolečky pro lepší viditelnost na cestách a také integrovanou pláštěnkou proti povětrnostním vlivům pro co největší pohodlí Vašeho dítěte.

Vezměte s sebou na příští dobrodružství také domácího mazlíčka. Při dokoupení speciálního setu, který obsahuje pevnější omyvatelnou podložku, řemínek a síťku s odepínacím oknem mu zajistíte maximální komfort

Vozík Thule Courier obohatí sortiment Thule v březnu 2022.

Thule Sapling

Turistické nosítko Thule Sapling je oblíbené u aktivních rodin již několik let. Jeho nová verze mění toto ikonické nosítko v moderního a stylového pomocníka, který umožňuje užívat si svobody a pohybu s vašími dětmi kdekoliv na cestách.

Sedačka ErgoRide poskytuje vašemu dítěti pohodlí, ochranu proti horku, dostatečnou oporu pro nohy a odvětrávaný zádový díl i prostor pro sezení. Sedačka je zcela odepínatelná a umožňuje praní v pračce.

Thule Sapling v prodeji již nyní.

Pokud byste si chtěli produkty Thule ze sortimentu Aktivně s dětmi včetně novinek příští sezóny vyzkoušet, navštivte o nadcházejícím víkendu (do neděle 24.10.) veletrh FOR BABIES v PVA EXPO Praha Letňany.

Pro volnou vstupenku napište na cz_office@thule.com a do předmětu uveďte své PSČ.

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
0

Diskuze k této stránce (3 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Fuga

Fuga, 8. 12. 2022, 14.19

mají moc hezké výrobky, přes kočárky po krosničky, akorát ta cena... Ale jsou to kvalitní výrobky

jitka46

jitka46, 24. 10. 2021, 22.08

Mají moc hezké zboží. Jinak občas na nějaký veletrh zajedu. Líbí se mi ta atmosféra a člověk se dozví něco nového.

patricia077

patricia077, 25. 10. 2021, 9.43

Ty kočárky vypadají fakt dobře..

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů