Jaký byl veletrh FOR KIDS 2019?

zobrazeno 1605×

Vložil(a): NikolaJ, 9. 4. 2019 17.54

Veletrh FOR KIDS a FOR FAMILY se konal 4.4. – 7.4. 2019 v pražských Letňanech a jak už je naším zvykem, připravily jsme pro vás a vaše děti nabitý program nejen na našem stánku, ale i na workshopech v konferenčním sále. I letos jsme si to s vámi užily! A tady je malé ohlédnutí za celým veletrhem.

Zázemí pro vás a vaše děti

Přebalování a kojení

Na stánku jste mohly využít našich přebalovacích pultů a rozšířený prostor pro kojení vašich miminek. Přebalovací část nám ekologickými jednorázovými plenkami zásobil náš partner MonPeri, který také pořádal závody batolat. Na video se můžete podívat pod článkem.

Také jste mohly vyzkoušet přírodní kosmetiku Weleda, a vzorky (nejen) krémpasty Zitenax od našeho partnera NextForce. Chvílemi byl stánek v obležení kočárky, ale vzhledem k tomu, že  letos byl prostor pro přebalování a kojení zvětšen, doufáme, že jste měly pohodlí. :)

Zábava pro děti a relax pro maminky

I letos jsme si ve spolupráci s našimi partnery pro vás připravili několik novinek a vychytávek. Starší děti si mohly pohrát s dřevěnými domečky BusyKids, které rozvíjí jemnou motoriku, tvůrčí schopnosti a logické myšlení. Dále byly na stánku dřevěné kreslící tabulky, dřevěné kostky Cubeek, nebo unikátní kolotočka. Všechny tyto dřevěné chytré hračky nám na veletrh zapůjčil náš partner mamarket.cz.

Děti se mohly také na stánku zúčastnit malé soutěže, ve které pak získaly balíček dobrot Sunárek od našeho partnera Hero.

Přímo na stánku jste si mohli zakoupit voucher na zážitky od našeho partnera, portálu Slevomat. Navíc jste to pak mohli roztočit na kole štěstí, díky kterému jste na vybraný voucher mohli získat slevu, nebo si ho odnést domů úplně zadarmo - tak jako maminka na fotce pod článkem! :)

Rovněž jste se na stánku seznamovali s novinkou na trhu teploměrem Thermeeno (kontinuálním snímačem teploty s mobilní aplikací), nebo modelínou Jumping Clay. Ochutnávali jste přírodní pastilky na podráždný krk Tantum Natura. A také jste si mohly osahat a zakoupit naši včeličkovou kolekci.

Velká soutěž o hodnotné ceny

Společně s našimi partnery jsme pro návštěvníky veletrhu přichystaly VELKOU SOUTĚŽ o hodnotné ceny. Ale pozor! Pouze na veletrhu jste mohli získat HESLO do soutěže! Soutěžit můžete až do konce dubna.

Workshopy na zajímavá témata

V rámci veletrhu jste mohli navštívit sérii workshopů na témata, která jsou nám blízká. Program byl nabitý a témata letos zcela nová! Věnovaly jsme se Zero waste - bezodpadové domácnosti s naším partnerem Bamboolik. Těhulkám radila Petra Sovová, předsedkyně Hnutí za aktivní mateřství, Jak si vybrat porodniciBondigu se věnovala spoluautorka knihy Bonding - porodní radost Ivana Anatlová, a Jak na šťastné šestinedělí poradila Lucie Ambrožová, certifikovaná poporodní dula.

Některé nastávající maminky si nenechaly ujít ani Seznámení s technikami Hypnoporodu a Gravidjógou s Kateřinou Plzákovou a Petrou Zavadilovou.

V sobotu jste se mohli zúčastnit workshopu s Evou Kiedroňovou, odbornicí na vývoj dítěte v souladu s jeho přirozenými potřebami a psychmotorickou vyspělostí, na téma Úspěch a inteligence začínají v peřince. A v neděli jejího workshopu Krok po kroku do jednoho roku.

Pro velký úspěch i tentokrát jsme myslely na vaše děti a připravily workshopy Hravé tvoření s modelínou Jumping Clay

Fotky z workshopů najdete dole pod článkem.

 

 

Jsme moc rády, že se s vámi můžeme pravidelně setkávat a těší nás, že se k nám rády vracíte! Tak zase za půl roku na viděnou! :)

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
2

Soubory ke stažení:

Diskuze k této stránce (14 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

70dandule70, 13. 3. 2021, 18.40

škoda že pro nás je to daleko.

Aneta Jiřičná Bendiková, 30. 12. 2020, 11.39

škoda,že takové akce nejsou i v Ostravě.

P.r., 12. 4. 2020, 20.17

Příjemná akce

Romanka40, 2. 11. 2019, 16.25

Skoda jen, ze je to v Praze

evaevik

evaevik, 17. 5. 2019, 0.47

mám ráda tyto akce,pěkně jsme si to užili

Gustawka, 1. 5. 2019, 21.19

mám ráda takové akce

editak, 15. 4. 2019, 10.13

Jako vždy stánek Promaminky nejlepší! ale byli jsme úspěšní, koupili jsme autosedačku, tak jsme měli všichni radost

Anezzka, 13. 4. 2019, 21.10

S dcerou jsme si to moc užily, dcerku nejvíc zaujalo vyrábění z jumping clay a trampolína. Mě velmi obohatila přednáška o zerowaste. Diky moc.

Fuga

Fuga, 12. 4. 2019, 18.24

Byli jsme celá rodinka a bavili se všichni, díky za super zázemí

Teryk92, 12. 4. 2019, 9.50

Mě by zajímal ten hypnoporod. Tak snad příště.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů