Nakládaný hermelín

sledováno 1× zobrazeno 443×

Vložil(a): Lucie2, 27. 10. 2014 20.05

Pro vegetariány Bez vajec více než 2 hod. mírně ostré složitější

Ingredience:

hermelín
1 ks
červená paprika
na obalení
česnek
6 stroužek
kuličky pepře
podle chuti
bobkový list
2 ks
nové koření
podle chuti
feferonka
1 ks
cibule
1 ks
grilovací koření
1 lžička
olej
na zalití

1. Hermelín podélně rozkrojíme na dva stejně tlusté plátky. Plátky po obvodu vyválíme v mleté červené paprice. Pokud chcete pikantnější, můžete použít ostrou papriku. 3 stroužky česneku rozlisujeme a utřeme s kávovou lžičkou grilovacího koření a potřeme jím řeznou plochu a horní část hermelínu. Hermelín vložíme do sklenice.

2. Do sklenice přidáme různě barevné kuličky pepře, nové koření, bobkové listy, feferonku a cibuli nakrájenou na tlusté plátky, oddělenou na jednotlivé kroužky a dva stroužky česneku. Vše zalijeme slunečnicovým olejem opatrně po okraji sklenice.

3. Pokud by začaly např. stroužky plovat, stačí vzít špejli a zatlačit je k hermelínu. Necháme tři dny uležet v chladné místnosti a podáváme s čerstvým pečivem.

Sdílejte:   | 
5

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (21 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Mygara

Mygara, 25. 4. 2017, 14.19

mám ho moc ráda, škoda že se nemá v těhotenství

iva.t

iva.t, 24. 3. 2017, 10.10

to není zrovna recept pro děti, ale já a manžel tyto záležitosti milujeme

annahb, 20. 3. 2017, 10.27

nakládaný hermelín zbožnuju

mirka244, 11. 2. 2017, 22.28

mňam, mám ráda

Aliisha

Aliisha, 30. 12. 2016, 15.31

Důležité je nechat ho pořádně odležet.

Fuga

Fuga, 5. 12. 2016, 13.50

můžu se po něm "utlouct"

Petra Schoberová, 3. 12. 2016, 21.03

mame moc rádi

Sooňaa, 18. 11. 2016, 1.12

Miluju nakladany.hermelin,u nas se moc.dlouho.neohreje.

petrao, 11. 7. 2016, 9.57

Jak dlouho vám asi vydrží ?

Pavla33, 10. 7. 2016, 2.47

dobré

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací