Vchodové dveře do domu podle vašich představ

zobrazeno 1222×

Vložil(a): Adrianita, 9. 8. 2021 11.36

Je pro vás bezpečí vaší rodiny na prvním místě a nedokážete si představit, že by se k vám domů mohl dostat nezvaný host? Nebo se vám malé budí kvůli hluku z ulice a vy byste si taky potřebovala chvíli odpočinout? Pak byste se měli zaměřit na klíčový aspekt, a sice bezpečnostní vchodové dveře do domu. Navíc, když si vyberete ty pravé, získáte nejen 100% ochranu, ale také krásný designový prvek pro váš dům.

Vstupní dveře do domu jako jistota bezpečí

Bezpečí bohužel není samozřejmostí, ani pokud máte vlastní dům. Právě naopak, u domu je celé zabezpečení na vás. Pokud se tedy rozhodnete šetřit na vchodových dveřích do domu, může se stát, že následky brzy ucítíte. A to rozhodně nechcete ani vy, ani my. Proto jsme pro vás sepsali článek na téma často opomíjených bezpečnostních dveří.

Jak ale vybrat ty správné? Prvním bodem, na který byste se měli zaměřit, je bezpečnostní třída. Pro dům se hodí bezpečnostní třída 3, která vás a vaše nejbližší bez problému ochrání před zloději. Hrubá síla jim v tomto případě nepomůže, páčidlo, vrtačka nebo šroubovák si se dveřmi neporadí.

Díky bezpečnostním trnům ale dveře ani nevysadí z pantů, bezpečnostní zámek je zase odolný proti odvrtání. S běžnými nástroji, které zloději používají, tak daleko nedojdou a vy budete moct v klidu spát nebo se naplno věnovat vašim nejmenším.

Božský klid pro vás i vaše děti

Hlasité štěkání sousedovic psa, oprava chodníku nebo sousedi, kteří se vždy potřebují vybavovat zrovna pod vašimi okny. Proč byste měli být ochuzeni o klid, který od svého domova očekáváte? Stačí, že toho hluku máte doma občas i tak dost.

Máme pro vás ale skvělou zprávu, protože bezpečnostní dveře do domu mají skvělé protihlukové vlastnosti. Rušivé zvuky z venku se tak přes dveře nedostanou. Budete tak mít dostatek klidu na vše důležité.

Dveře podle vašich představ

Bezpečnostní prvky jsou praktické a žádané, ale co si budeme povídat, důležitý je i vzhled samotných dveří. Pokud chcete dveře, které budou ozdobou vaší domácnosti, doporučujeme vybírat od spolehlivé české společnosti HT dveře. Nejen že vám dveře dobře poslouží, ale zároveň potěší i vaše oko.

Nabídka odstínů je opravdu široká, a tak se skvěle hodí do každého interiéru i exteriéru. Najdete v ní třeba vchodové dveře do domu antracit, tedy barvu, kterou oceníte především v moderních domech.

Pokud máte raději dřevo, vyberete si z odstínů dubu sonoma, světlého ořechu nebo třeba venge. Chcete dveře sladit se světlým interiérem? Pak jsou pro vás ideální vchodové dveře do domu zlatý dub.

Milujete starou dobrou klasiku v podobě čistého designu a jedné barvy? V tom případě sáhněte po dveřích v bílém provedení. Poškrábání nebo opotřebení barvy se přitom bát nemusíte. Na povrch dveří je použita vysoce kvalitní natavená PVC folie, která vydrží působení vlivů počasí a navíc se skvěle udržuje, což oceníme opravdu všichni.

 

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
0

Diskuze k této stránce (12 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Fuga

Fuga, 9. 12. 2022, 11.42

nám do baráku něco namontovali, co nebylo v projektu, apak jsme museli vyměnit, to byl pech

Ivulín, 1. 11. 2022, 5.50

Vchodové dveře jsme kupovali nové před pár lety, takže s těmi jsem zatím spokojená. Chceme teď ale měnit ty interiérové. Obecně to tu teď hodně předeláváme. Nejspíš ještě do konce roku bude všude nová plovoucí podlaha od https://www.supellex.cz/podlahy/plovouci/ Na tu se hodně těším. No a nové dveře přijdou záhy.

Jana Novotná, 30. 7. 2022, 9.53

My jsme si nechali dveře doporučit na https://www.jis.cz/ . Důležité pro nás bylo nějak skloubit to, aby dveře vypadaly dobře po designové stránce a k tomu byly i pořádně zabezpečené. To se nám nakonec podařilo a se dveřmi jsme opravdu spokojení. Doporučuji si tedy trochu připlatit a zbytečně nešetřit.

novaklen, 20. 7. 2022, 22.19

No, bezpečnostní dveře jsou sice super, ale stane se z nich obrovská nevýhoda, když například ztratíte klíče. Právě toto se mi stalo před pár lety, když jsem ještě bydlela ve starém bytě. Obvolala jsem několik zámečnictví v okolí a všude za otevření takových dveří chtěli opravdu nehorázné peníze. Nakonec mě z toho vytáhli až https://www.kovovyroba-zabrana.cz/zamecnictvi/ kteří za to nechtěli tolik.

koliaska105, 1. 11. 2021, 0.14

Pořádné dveře jsou prostě základ, o tom nemůže být pochyb. Jsem ale toho názoru, že v dnešní době je nutnost i nějaký pořádný bezpečnostní systém. Mně se například velice líbí řešení, které nabízí Jablotron. Jeden známý to má a je spokojen. Přes https://www.jablotron.cloud/ dokonce může sledovat co se u něj doma děje, když tam zrovna není.

vranovahan, 6. 7. 2023, 19.38

Toto je podle mě dobrá věc. My máme od nich klasický alarm, ale ten podle mého názoru funguje taky dobře. A kdyby se ho nějakým zlodějům náhodou podařilo překonat, když bychom zrovna byli doma, tak má manžel doma ještě schovanou takovou vzduchovku z https://www.gun.cz/Vzduchovky/ Ono se to nezdá, ale ta rána z toho teda pořádně bolí.

Gustawka, 5. 9. 2021, 18.24

V přízemí bych nechtěla bydlet

vivi182t, 4. 9. 2021, 7.30

Bezpečnostní dveře v dnešní době jsou opravdu drahé. Je to škoda. Protože bychom je potřebovali opravdu všichni. Naproti teď vykradli souseda. A neměl bezpečnostní dveře jenom protipožární. My je tedy bezpečnostní dveře máme a zatím ťuk ťuk na nás nikdo nic nezkoušel. A také máme pěkné shrnovací dveře https://www.dvere-shrnovaci.cz/

Janna, 26. 8. 2021, 22.28

Tak tohle mě nikdy nenapadlo řešit. Když se k nám někdo bude chtít vloupat, tak může jít oknem, dveře mu fakt nezabrání. Máme levné vchodové dveře, jen mě štve, že jsou hrozně těžké.

Katka

Katka, 1. 9. 2021, 20.50

Proto nebydlíme v přízemí 😁4.patro ideální 😉

Katka

Katka, 22. 8. 2021, 17.57

Za mě taky dobrý byznys se strachem, asi jako prodej pojištění. Čím dražší dveře, tím víc zloděje prilakaji, protože bude vidět, že jsou majitelé majetni 😉

patricia077

patricia077, 21. 8. 2021, 21.19

Teď jsme měnili zámek u vchodových dveří a koukala jsem na net jak jsou dnes vychytávky v pohodě zámek bez klíčů na otisk prstů apod

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů