Pribiňáček
Vložil(a): Karin Boušková, 10. 1. 2016 13.31
Smetanu si vyšleháme, přidáme do ní dva vanilkové cukry promícháme. Poté přidáme i tvaroh a opět promícháme. Mícháme dokud vzniklá směs není krémová.
Podle chuti si můžete k domácímu "pribiňáku" přidat ovoce nebo třeba zmzlinu. Dobrou chuť
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (20 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žofinka, 16. 1. 2019, 13.50
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara, 17. 11. 2018, 18.05
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga, 21. 4. 2017, 12.05
také to tak děláme a je to moc fajn