5 tipů, jak udělat mamince radost v Den matek

zobrazeno 2735×

Vložil(a): Adrianita, 2. 5. 2021 14.36

Jestli si někdo zaslouží dárek, pak je to maminka. Koneckonců, právě ona je důvodem naší existence, a tak jí právem patří naše láska, úcta a pozornost. Každá maminka má ráda něco jiného, ale přinášíme vám univerzální tipy, díky kterým si oslavu Dne matek užijete vy i nejdůležitější žena vašeho života.

Snídaně jako na dovolené

Pokud jste zrovna na návštěvě u rodičů, překvapte maminku parádní snídaní. Nemusíte se hned pouštět do palačinek a jiných složitějších pokrmů. Čerstvé croissanty z pekárny nebo ovocný salát se také počítají. K tomu přidejte sklenici džusu a kávu a uvidíte, že mamince vykouzlíte úsměv na tváři. 

Květiny jsou sázkou na jistotu

Květiny potěší snad každou ženu. Zkuste popřemýšlet nad oblíbenými květy své maminky a buďto kupte kytici v květinářství, nebo jí můžete vytvořit ručně vázaný pugét, ten jistě ocení.

Napište jí dopis

Možná vás tento nápad překvapil, ale věřte, že když napíšete své mamince ručně psaný dopis, kde jí popíšete, co všechno pro vás znamená a jak ji máte rádi, bude to dárek nad dárky. Dopis si může schovat a ve chvílích, kdy se nemůžete vidět, si jej může znovu přečíst a rozjasnit svůj den.

Společné zážitky

Je to sváteční den a v hlavní roli je vaše maminka. Chovejte se k ní tedy jako ke královně a věnujte celý den věcem, které s vámi vždy chtěla dělat. Můžete si udělat piknik, vyrazit na túru, společně vařit, procházet stará rodinná alba nebo si jen tak doma zahrát karty. Od věci není také filmový maraton, kdy si pustíte všechny oblíbené komedie, na které jste se spolu vždy dívali.

Překvapte ji krásným dárkem

Každý rád dostává dárky. Potěšte maminku dobrou kávou, kavlitní přírodní kosmetikou, nebo třeba vitamínovými doplňky.

 

 

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
0

Diskuze k této stránce (7 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Fuga

Fuga, 10. 12. 2022, 9.41

já mám tedy nejraději, když si můžu udělat den jen pro sebe, děti mám ráda, ale chvilka samoty bodne )

Evka2, 17. 12. 2021, 19.09

Kytička je jistota

jufy54, 31. 10. 2021, 20.12

Mojí mamince jsme vždy se sestrou donesly kytičku a něco dobrého. Většinou se jednalo o čokoládu nebo bonboniéru. Poslední roky ji dáváme i čaje, protože je má moc ráda. Trefily jsme se, když jsme pořídily Kusmi čaj z https://www.penepex.cz/kategorie/caj/kusmi-tea/ . Ten si oblíbila a má doma momentálně koupené i další. Byl to skvělý dárek.

největší radost vždy mamince udělal dárek,který jsem vyrobila,když jsem byla malá.teď jak jsem dospělá tak mamince udělá radost vše co jí dám ♥

Adam Zátocký, 29. 6. 2021, 18.03

Dobrý den přeji, obracím se na Vás s prosbou, ohledně výběru dárku pro mojí dlouho letou kamarádku. Známe se již od dětství, a budeme mít "výročí"(kamarádství) v srpnu. Dostala jsem právě nápad hodinek. Co třeba takové hodinky Slava: https://styltime.cz/produkt/damske-bile-hodinky-ve-zlatem-pouzdre-s-retro-cifernikem-slava-10081/? Neznáte je někdo? Dočetla jsem se o nich na netu a tak mě zajímá, zda tu některá nemáte zkušenosti Děkuji za všechny odpovědi

Úča, 8. 5. 2021, 22.54

Já nejraději dávám dárky, které jsem vyrobila . I když už jsem starší , stejně má maminka nejvíc ocení to, že na ni myslim už při vyrábění .

Katka

Katka, 7. 5. 2021, 9.29

S druhou větou nesouhlasím. 😉Nerodime děti s cílem být adorovany a uctivany. A pokud má někdo tento pocit, tak by si měl zopakovat kapitolu nepodmíněna láska 💟

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů