Patizon

zobrazeno 186×

Vložil(a): snany, 5. 8. 2016 11.59

Patizon neboli nášlapná mina ( označené dle mého ex):- D ,začala jejich sezóna a potřebovala bych poradit chutný, zdravý a originální recept ( bez vejce, strouhanky apod.) Děkuji

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Minnie, 18. 10. 2016, 14.51

Díky za tip, patizon neznám a nikdy jsem nejedla tak mám aspoň inspiraci na něco nového

Topik2, 17. 8. 2016, 7.48

Hackuju se....každý nový recept uvítám...

Zuzka Čtvrtečková, 9. 8. 2016, 20.54

Ráda se nechám inspirovat

vendy.z, 6. 8. 2016, 22.58

Také mě zajímá...většinou jsme jen obalovali

Itany, 6. 8. 2016, 20.02

Ju diky za zalozeni diskuze aspon bude inspirace

snany, 6. 8. 2016, 23.04

Inspirace není nikdy dost

kajca, 6. 8. 2016, 8.43

Moj otec zvykne robit ako uhorky do flias.

snany, 6. 8. 2016, 8.45

Nezvyklé a jaký dělá nálev?

kajca, 6. 8. 2016, 12.29

taky ako na uhorky,sladko-kysly.

snany, 6. 8. 2016, 23.04

Jednu skleničku mohu vyrobit, jsem zvědavá na chuť

k.o.r.i.n.e.k, 6. 8. 2016, 23.19

to zní zajímavě, ale neumím si to představit

vendy.z, 6. 8. 2016, 22.59

super tip

skřítek, 5. 8. 2016, 22.09

Do pekáčku dáme vrstvu pokrájeného patisonu, na to vrstvu rajčat, nakrájenou cibuli, česnek a bazalku. Následuje vrstva paprik. Pečeme asi 25 minut, pak přidáme šlehačku a jen pomalu dopékáme. Na závěr posypeme sýrem. A nášlapná mina pobavila...!

k.o.r.i.n.e.k, 5. 8. 2016, 22.22

To zní ale moc dobře Také budu muset zkusit

snany, 5. 8. 2016, 22.28

Můj ex byl vtipálek Všechny suroviny kromě šlehačky a sýru máme domácí, takže i na Váš recept u nás příjde řada. Moc děkuji.

vendy.z, 6. 8. 2016, 22.59

mňam!

nellys, 6. 8. 2016, 23.13

To zní hodně dobře, to budu muset vyzkoušet. Díky za tip

benca, 5. 8. 2016, 18.06

moc z toho nerobim skor z cukety

snany, 5. 8. 2016, 18.53

Cuketu také připravuju

k.o.r.i.n.e.k, 5. 8. 2016, 20.58

cuketa je fajn, když se vydlabe naplní masem a zapeče

Jana82, 5. 8. 2016, 15.02

Já znám jen z patizonu řízky, ale to je klasika.

snany, 5. 8. 2016, 18.52

Řízky také znám a dokonce jsem i dělala, ale teď se snažím smažená jídla omezit, respektive je úplně vyřadit z jídelníčku

vendy.z, 6. 8. 2016, 22.59

řízky jsou ňam!

Blankasiro, 5. 8. 2016, 14.46

není podobné zpracování jako u dýně?

snany, 5. 8. 2016, 20.49

Z dýně dělám jen polévku nebo marmeládu, z patizonu by to určitě nešlo. Patizon je o dost menší než dýně

k.o.r.i.n.e.k, 5. 8. 2016, 20.58

já dělám z dýně i kompot ale z patizonu by také určitě nešel

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight