Připravte se na období šestinedělí

zobrazeno 3336×

Vložil(a): Alexandra, 1. 10. 2020 0.10

Probíhá od 17. 10. 2020, 19:00 do 17. 10. 2020, 20:30

Ženy se mnohdy velmi pečlivě připravují na porod, ale období šestinedělí je opomíjeno. Přitom je toho spousta, co pro sebe žena může zajistit ještě před porodem, aby si mohla v klidu a lásce užívat děťátka a nemusela zbytečně ztrácet drahocenný čas. Včas nastavená harmonie se vám vyplatí.

Webinář byl již ukončen

Kdo povede webinář:

Sylvie Slováková, certifikovaná dula České asociace dul

Jmenuji se Sylvie Slováková, jsem maminka ročního chlapečka, dula a masérka. Vše co se týká péče o ženu, mi dává hluboký smysl. Žena se ohromně mění během těhotenství, během porodu a šestinedělí. Stává se nesmírně silnou a přesto velmi křehkou, protože její tělo potřebuje čas a péči, aby nabralo sílu, kterou porodem vydalo. Velmi ráda o ženy pečuji masáží, kraniosakrální terapií, bylinami, napářkou. Je mi velmi blízká tradiční poporodní péče. Mojí velkou učitelkou a inspirací je Marisa Alcalá, porodní babička z Kanárských ostrovů.

Celým srdcem věřím v moudrost a sílu ženského těla.

 

Podrobněji o webináři:

Ženy se mnohdy velmi pečlivě připravují na porod, ale období šestinedělí je opomíjeno. Přitom je toho spousta, co pro sebe žena může zajistit ještě před porodem, aby si mohla v klidu a lásce užívat děťátka a nemusela zbytečně ztrácet drahocenný čas. Včas nastavená harmonie se vám vyplatí. Povíme si, co je dobré uvést do porodního přání do porodnice k období šestinedělí. Proč je důležité mít miminko bezprostředně po porodu u sebe (bonding). Pomohu vám se sestavením poporodního plánu, abyste věděli, co do něj patří a proč. Na chvíli se zastavíme u toho, co všechno si žena může dopřát v období šestinedělí a jak je vhodné o ni pečovat. Jaké oleje a bylinky patří k šestinedělí. A dotkneme se začátků kojení.

 

Cena webináře: 200 Kč (platba musí přijít na účet nejpozději do 18:30 hodin v den konání webináře, případne stačí poslat potvrzení o zaplacení)

Délka webináře: 90 minut (60 minut vedená část + 30 minut prostor na dotazy)


Minimální množství účastníků: 7
Maximální množství účastníků: 20 (pár se počítá jako jeden účastník)
Forma webináře: živý (interaktivní)
Pravidelnost: jednorázový webinář

Po kliknutí na ZÚČASTNIT SE vám přijde AUTOMATICKÝ E-MAIL s pokyny k platbě a dalšími informacemi - prosím, hlídejte si i složku SPAM a PROMOAKCE. Občas tam autom. maily padají. Díky.

 

                                                                 ! PŘEHLED DALŠÍCH AKTUÁLNÍCH WEBINÁŘŮ !

Webinář byl ukončen, nelze se ho tedy již zúčastnit.

Sdílejte:   | 
0
 Rozbalit  Sbalit

Pravidla webináře:

Máte dotaz k webinářům? Napište nám.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů