Soutěž o 3 manga Pokémon 1: Red a Blue z Nakladatelství CREW

zobrazeno 3191×

Vloženo: 12. 10. 2020 21.07

Probíhá od 16. 10. 2020, 9:00 do 26. 10. 2020, 21:00

Tohle je opravdu velká událost. Do Čech se poprvé dostává slavná manga série ze světa Pokémonů! Přímo od prvních dílů začíná vycházet ta nejklasičtější pokémonská komiksové řada, a s ní přichází, ty nejslavnější a nejpopulárnější postavy z toho světa, v čele se žlutým a elektrizujícím Pikachu! A samozřejmě, nemůžou chybět ani zlovolní Rakeťáci!

Soutež byla již ukončena

Pokémoni přichází s krystalickými příběhy, které čtenáři od tohohle světa očekávají a hlavní hrdina Red je odrazem postavy, kterou fanoušci seriálu znají coby Ashe A především tu máte tu nejslavnější sestavu pokémonů, v čele s Pikachu, Bulbasaurem, Charmanderem či Snorlaxem. Prostě výkvět. Sám tvůrce Pokémonů, Satoši Tajiri, prohlásil, že tomuhle komiksu se nejlépe podařilo vystihnout svět, který vymyslel.
Celá řada začne sedmidílnou sérií Red a Blue, na kterou pak navazují další řady odpovídající jednotlivým hrám. Komiks je vyvedený parádně a jeho součástí jsou nejen profily jednotlivých pokémonů, ale i mapka, na které se dá najít, kde byl jaký pokémon chycen!
Takže neváhejte a vstupte do legendárního světa – poprvé v původní komiksové podobě!

Chcete se zúčastnit soutěže? Odpovězte na jednoduchou otázku:

Pro jaký nejnižší věk najdete v Nakladatelství CREW kategorii komiksů pro děti? (Nápovědu hledejte na stránkách Nakladatelství CREW)

VÝHERCI:

Marie Hradečná (Marushrad), Jiřina Horáková (Jiřina Horáková), Lucie Wojkowská (beruszka82)

Soutěž byla ukončena, nelze se ji tedy již zúčastnit.

Sdílejte:   | 
0
 Rozbalit  Sbalit

Pravidla soutěže:

Máte dotaz k soutěžím? Napište nám.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů