Zabíjačkový guláš

sledováno 1× zobrazeno 376×

Vložil(a): Lucie2, 16. 10. 2014 18.16

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

větší cibule
5 ks
vepřové sádlo
4 lžíce
hladká mouka
1 lžíce
vepřové plecko nebo krkovička
1 kg
směs vepřových ledvin, jater a srdce
750 g
sladká paprika
2 lžička
vývar z vepřových kostí
1 litr
česnek
2 stroužek
kmín
0,5 lžička
majoránka
1 lžíce
sůl a pepř
1 špetka (podle chuti)

1. Jemně pokrájené cibule opečte na sádle dozlatova. Přidejte mouku a po chvíli i vepřové maso nakrájené na kostky, očištěné vnitřnosti a chvíli opékejte, aby se maso zatáhlo. Zaprašte mletou paprikou a za občasného míchání a mírného podlévání vývarem duste do poloměkka.

2. Pak zalijte vývarem, aby maso bylo potopené, osolte, opepřete, přidejte utřený česnek, kmín a majoránku. Vařte hodinu do změknutí a zhoustnutí. Podávejte s kolečky cibule a chlebem.

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (6 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.11

gulaš je gulas!!

Bellissima, 9. 6. 2016, 0.02

uz se nam sbihaji sliny

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.50

Úžasný recept.

mckvak, 26. 11. 2015, 13.44

Jeden z nejlepsich gulasu

joice, 17. 11. 2015, 16.30

veľmi chutný

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.34

chutné

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight