Pikantní kuřecí játra

zobrazeno 291×

Vložil(a): Lucie2, 16. 10. 2014 19.00

Bez vajec do 30 min. mírně ostré složitější

Ingredience:

rýže
250 g
hřebíček
3 ks
cibule
1 ks
česnek
1 stroužek
kuřecí játra
500 g
sušený tymián
1 lžička
grilovací koření
0,5 lžička
pálivá paprika
0,5 lžička
jemný kečup
4 lžíce
ostrý kečup
4 lžíce
čerstvá petrželka
2 hrst
máslo
1 lžíce
sůl
1 špetka (podle chuti)
olej na smažení
100 ml

Rýži propláchněte pod tekoucí vodou a pak ji dejte vařit do osolené vody. Přihoďte tři hřebíčky. Slunečnicový olej rozpalte v pánvičce s vyšším dnem, vsypte cibuli nakrájenou na měsíčky a čtyři minuty opékejte, přidejte česnek a po minutě i dobře očištěná játra, nakrájená na kousky velikosti sousta. Patnáct minut opékejte. Osolte, přidejte tymián, grilovací koření i pálivou papriku, promíchejte a na závěr přidejte i oba kečupy. Nechte prohřát, vmíchejte petrželku a podávejte s rýží, ze které jste odstranili hřebíčky a naopak do ní přidali lžíci másla.

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (6 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.10

moc dobré

Rulficka48

Rulficka48, 31. 10. 2016, 23.28

Super

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.51

Játra i ledvinky já můžu.

mckvak, 26. 11. 2015, 14.04

JAtrum nejak nemuzu prijit na chut

joice, 17. 11. 2015, 16.46

výborné

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.37

vyzkouším

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight