Krevetí scampi
Vložil(a): Katka, 9. 12. 2015 19.44
Na oleji orestujeme žampiony (oprané a rozpůlené), cca 5 min a přendáme do mísy.
Orestujeme na oleji a na másle krevety, cca 3 min, přisypeme k žampionům.
Rozpustíme další máslo a lehce orestujeme česnek, přidáme koření a citronovou šťávu a zase chvilku smažíme, poté přidáme 3/4 litru vroucí vody nebo vývaru, přidáme žampiony a krevety, přisolíme a krátce povaříme.
Pak vše pomixujeme.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (11 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 17. 1. 2019, 9.29
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 17. 11. 2018, 7.21
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 23. 4. 2018, 11.20
tak to jsem nikdy ještě nezkoušela
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 14.11
super
lenkamaresova, 12. 12. 2015, 14.57
Proc mixujeme krevety?