Žitný chléb se žampiony, slaninou a vejcem
Vložil(a): Katka, 20. 1. 2017 19.18
Na pánvi nejprve opečte plátky slaniny. Vyndejte je na papírovou utěrku. Poté na pánvi rozehřejte lžíci másla a 2 minuty na něm restujte na čtvrtky nakrájené žampiony. Přidejte prolisovaný česnek a kysanou smetanu. Provařte asi 2 minuty a nakonec osolte a opepřete.
V jiné pánvi rozehřejte zbylé máslo, na něj vyklepněte vejce, osolte, opepřete a smažte je, až bude bílek pevný.
Na chleba navršte rukolu, polníček a žampiony, na ně položte plátek slaniny a usmažené vajíčko.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (25 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
WeruskaSK, 22. 2. 2021, 13.30
vyborne syte jedlo, mam rada tuto kombinaciu
Trendyterka, 17. 9. 2019, 12.50
To bude něco pro manžela
Žofinka, 5. 10. 2018, 12.10
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
dadinkamaminka, 18. 4. 2017, 14.48
Zajímavá kombinace:) Vyzkouším.