Nepečený rýžový nákyp

zobrazeno 380×

Vložil(a): Lucie2, 20. 10. 2014 22.38

Pro vegetariány Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

rýže
300 g
mléko
1 litr
krupicový cukr
100 g
sáček vanilkového pudinku
1 ks
vanilkový cukr
1 balení
smetana
50 ml
čerstvé jahody
1 hrnek

Rýži propláchněte ve studené vodě a s 500 ml mléka uvařte doměkka. Poté k ní vmíchejte cukr. Ze zbytku mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvařte podle návodu na obalu hustý pudink. Polovinu pudinku vmíchejte k měkké rýži, druhou polovinu smíchejte se smetanou. Rýži obložte pokrájenými jahodami a přelijte vanilkovosmetanovou omáčkou.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (5 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Fuga, 6. 12. 2016, 11.17

je pravda, že se nákyp nemusí zapékat

Rulficka48

Rulficka48, 31. 10. 2016, 23.37

Petra Schoberová, 6. 5. 2016, 6.52

fiha super napad,vyzkouším

joice, 17. 11. 2015, 19.43

mňam mám veľmi rada

janicka2, 12. 12. 2014, 12.13

Luci Vase recepty jsou uzasne!

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight