Pomalu pečený roastbeef

zobrazeno 502×

Vložil(a): Lucie2, 13. 10. 2014 15.25

Bez vajec více než 2 hod. složitější

Ingredience:

hovězí maso v celku (svíčková, vysoký roštěnec)
1 kg
česnek
5 stroužek
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka
kajenský pepř
1 špetka
máslo
1 lžíce
olivový olej
1 lžíce
malé brambory
500 g
mrkev
4 ks
šalotka
10 ks

1. Maso dobře o myjte a osušte. Rovnoměrně do něj udělejte několik zářezů a ukryjte do nich plátky česneku. Pak maso ze všech stran dobře osolte a okořeňte oběma druhy pepře.
2. Máslo a olej zahřejte v pánvi a pak na tuku ze všech stran zprudka opečte
maso. To položte na mřížku doprostřed pekáče. Okolo dejte omyté brambory (větší přepůlte), přepůlené mrkve a oloupané šalotky. Přidejte vodu, aby jí bylo 2,5 cm ode dna. Pečte při 90 °C 1,5 hodiny.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (8 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 19.51

to si určitě udělame

Rulficka48

Rulficka48, 31. 10. 2016, 23.00

Peckovní

jajulaš, 8. 9. 2016, 21.19

super

Bellissima, 8. 6. 2016, 23.55

napisu si na seznam, co nejdrive vyzkousim

mckvak, 24. 11. 2015, 21.49

Jsem masova takze paradni recept :

Zuzka Čtvrtečková, 17. 11. 2015, 22.08

Pekla jsem loni na nový rok a pekla jsem mnohem dýl, ale výsledek byl vinikající

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.16

lahůdka

joice, 16. 11. 2015, 21.19

perfektný

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight