Hovězí podle Stroganova

zobrazeno 96×

Vložil(a): MiskaTekk, 25. 7. 2016 0.31

do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

Hovězí svíčková ,plec
500-600 g
cubule
1 ks
žampiony
200 g
máslo
4 lžíce
hladká mouka
2 lžíce
smetana
200 ml
hořčice
1 lžička
rajský protlak
2 lžíce
sul.pepř
1 množství dle chuti

Maso nakrájíme na nudličky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na 2 hodiny odležet. Potom maso poprášíme moukou, vložíme na cibulku osmahnutou na másle a prudce opečeme.Přidáme na plátky nakrájené žampióny, rajčatový protlak, hořčici, směs osmahneme, zalijeme smetanou, podle chuti opepříme a osolíme, promícháme a povaříme.Podáváme s těstovinami,rýží...Dobrou chuť :)

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (7 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Zdeňka S., 5. 8. 2016, 8.27

Tak to je dobrůtka, které nikdy neodolám. Děkuji za připomenutí už vím co s tím kouskem hovězího

dáša, 29. 7. 2016, 0.00

Vypadá to chutně.

snany, 28. 7. 2016, 9.47

nemusí to být špatné, hovězí občas kupujeme

jitka46

jitka46, 25. 7. 2016, 22.21

hovězí bohužel doma nikdo nejí, škoda

jitkamety, 25. 7. 2016, 15.02

mnamka

kajca, 25. 7. 2016, 14.05

Aj ja som jedla také s uhorkami.

benca, 25. 7. 2016, 5.34

ja tam davam do omacky aj uhorky

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight