Rizoto s hráškem a tofu

zobrazeno 197×

Vložil(a): szendrejka, 4. 11. 2015 8.57

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Rýže
300 g
Olej
3 lžíce
Velká cibule
1 ks
Mrkev - menší
6 ks
Zeleninový vývar
700 ml
Hrášek - mražený nebo v sezoně čerstvý
250 g
Tofu - bílé
200 g

Rýži propláchneme horkou vodou. Na oleji osmahneme cibulku, přidáme mrkvičky(krájené našikmo), chvíli opékáme, přidáme propláchnutou rýži a zalijeme vývyrem. Promícháme a přivedeme k varu. Poté ztlumíme plamen a dusíme pod pokličkou cca 20 min. Následně osolíme, přidáme hrášek a nakrájené tofu. Vše promícháme a vypneme plotýnku. Necháme ještě dojít pod pokličkou asi 5min.

Sdílejte:   | 
3

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (10 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 13.21

super

jitkamety, 1. 3. 2016, 14.10

mnamka

Sarka6, 17. 2. 2016, 9.44

Zkusím

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 22.06

Tofu je zdravé a dobré.

mckvak, 24. 11. 2015, 13.36

Jednoduchy recept - vypada dobre

DenisaC, 18. 11. 2015, 17.08

Tak to mám moc ráda

joice, 17. 11. 2015, 18.03

výborné

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.57

děláme a je skvělé

inglulie2, 15. 11. 2015, 17.13

Mann.

Itany, 8. 11. 2015, 14.33

vyzkouším:)

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight