Buřtguláš

zobrazeno 115×

Vložil(a): Karin Boušková, 17. 1. 2016 8.34

30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

hladká mouka
1 lžíce
cibule
2 ks
olej
dle potřeb množství dle chuti
sladká mletá paprika
2 lžíce
brambory
1 kg
kmín mletý
1 lžíce
smetana kysaná
250 ml
salám točený
300 g

Cibule oloupeme a nasekáme na jemno. Brambory oškrábeme a nakrájíme na kostičky. Točený salám podélně rozkrojíme a nakrájíme na půl kolečka.
2.Na oleji zpěníme cibuli, přidáme brambory, koření, sůl a chvíli restujeme. Pak vše podlijeme vodou a vaříme téměř doměkka.
3.Hladkou mouku si rozkvedláme ve smetaně a nalijeme k poloměkkým bramborám. Když vše začne bublat, přidáme točený salám a dobře provaříme.
4.Před podáváním buřtguláš ještě dochutíme. Můžeme servírovat s chlebem, ale buřtguláš je sytý sám o sobě.

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (8 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Jarka mmm, 4. 6. 2016, 16.01

Klasika

nikihiphop, 11. 3. 2016, 22.45

jedna z mích nejoblíbenějších klasik

Sarka6, 16. 2. 2016, 23.13

Dobrota

jitkamety, 5. 2. 2016, 11.39

ten zbožnuju

Zuzka Čtvrtečková, 21. 1. 2016, 16.38

S čerstvým chlebem je nejlepší. Už jsem ho dlouho nedělala...

lenkamaresova, 17. 1. 2016, 17.21

Ten můžu kdykoli!

benca, 17. 1. 2016, 14.43

tiez nase oblubene

Itany, 17. 1. 2016, 13.11

Vyborny u nas mu rikame brgul:)

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight