Rychlá drůběží pomazánka
Vložil(a): szendrejka, 12. 7. 2016 21.48
Studené krutí maso - třeba z polévky - pokrájíme na kousky a rozmixujeme. Cibulky s natí pokrájíme na malé kousky, papriky zbavené semínek a kyselé okurky pokrájíme na kostičky. Vše promícháme, přidáme dle chuti sůl, pepř, hořčici a majolku.
Bagety nakrájíme na plátky, opečeme z jedné strany na másle a potřeme pomazánkou.
Dietnější verzi můžeme připravit bez majolky, tu nahradíme lučinou s troškou jogurtu.
Použít můžeme i pečené maso.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 1. 3. 2021, 22.23
podobnou jsem dělala,vyzkouším i tuto
Žofinka, 9. 1. 2019, 11.24
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 24. 11. 2018, 19.49
Výborné, také musím vyzkoušet
Fuga, 12. 2. 2018, 14.18
to je pomazánka pro chlapy .-))