Jacket Potato - pečená brambora

zobrazeno 520×

Vložil(a): veru.veru, 5. 12. 2014 21.59

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

veliká brambora
1 ks
máslo
1 množství dle chuti
sůl
1 hrst

Troubu si předehřejte na 220C. Bramboru omyjte a ze všech stran (celkem asi 5x) propíchněte vidličkou. Nechte trochu uschnout, do misky si dejte sůl a bramboru v ní celou obalte.
Dejte do trouby a pečte 60 min. Hotovou pečenou bramboru poznáte tak, že při zmáčknutí je měkká a slupka je křupavá. Bramboru podélně rozřízněte a dejte dovnitř rozpustit máslo.
Tohle je základ, podle chuti tam ale můžete dát co je libo: bylinky, tuňáka, kukuřici, zakysanou smetanu, uzeného lososa….

Sdílejte:   | 
4

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (12 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Zdeňka S., 31. 3. 2017, 15.11

Dělávám k masu, nejlepší příloha co znám

mirka244, 6. 2. 2017, 23.24

mňam

Aliisha

Aliisha, 11. 1. 2017, 21.58

Připravuji jako přílohu k masu a je moc dobrá.

Pavla33, 10. 7. 2016, 7.17

dobré

k.o.r.i.n.e.k, 31. 5. 2016, 16.34

vyzkouším

jitkamety, 4. 4. 2016, 14.41

mnam

mckvak, 21. 11. 2015, 11.30

Uz jsem tohle parkrat videla, vypadato moc dobre

a.nnysek, 17. 11. 2015, 12.26

dělávám,nemá to chybičku

joice, 24. 10. 2015, 19.31

sú výborné, veľmi nám chutia

Janak, 5. 6. 2015, 14.04

Vyborna, objednavam si ji i jako prilohu v restauraci.

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight