Máme dárek pro každou maminku, přejeme Krásné Vánoce

zobrazeno 667×

Vloženo: 23. 12. 2015 11.42

Máme dárek pro každou maminku, přejeme Krásné Vánoce

O Vánocích myslíme nejen na naše děti,
ale také na vás ☺

Maminky, také se tak těšíte na zítřejší večer? Na to, jak budou dětičky užasle stát před rozsvíceným stromečkem a zjistí, že opravdu byly hodné, protože jinak by přece tolik dárků nedostaly? Jak to bude u vás? Trhání papíru a nadšené výkřiky: "Mami, podívej, Ježíšek mi tu mašinku přinesl!" nebo "Jooo, to je přesně ta panenka, co jsme o ní psaly Ježíškovi"? Nebo budou jen beze slov a dychtivě rozbalovat? Co myslíte?

Vánoce jsou kouzelné a vy, maminky, jste jistě udělaly maximum pro rozzářené oči svých dětí. My také a moc se na zítřek těšíme.

Myslely jsme nejen na naše děti, ale také na vás. ☺ Přemýšlely jsme, čím bychom vám udělaly radost a věříme, že jsme na to přišly ☺ Pracovaly jsme na tom celkem dlouho, a proto doufáme, že se naše práce setká s vašim nadšením a uděláme vám radost!

Dovolte nám, abychom vám představily ČASOVOU OSU vašich dětí.

Časová osa

Jak časová osa funguje?

  • Časovou osu uvidíte, pokud máte ve svém profilu vyplněno datum narození svého dítěte / dětí. Pokud teprve miminko čekáte, pak si vyplňte očekávaný termín porodu. Tyto informace můžete mít v profilu nastaveny jako neveřejné a ostatní maminky je neuvidí.
  • Časovou osu vašich dětí neuvidí nikdo jiný kromě vás, pokud ji nebudete chtít sdílet například s rodinou nebo kamarádkami pomocí unikátního odkazu.

Co v časové ose najdete?

  • Těhotné maminky najdou po týdnech rozepsané těhotenství a související články pro dané období, průměrnou váhu a délku miminka.
  • U již narozených dětí najdete od narození až po školní věk průměrné míry a váhy dítěte pro dané období, u kojenců a batolat ideální délku spánku.
  • U každého období na časové ose najdete vybraný obsah z webu ProMaminky.cz, který s daným obdobím nějak souvisí (na našich stránkách máme už velké množství informací a touto cestou vám chceme usnadnit hledání právě toho, co by vás mohlo v daném období zajímat).

Co si do časové osy můžete zaznamenávat?

  • U každého dítěte si můžete zapsat základní informace pro dané období, jako jsou míry, váhy atd.
  • Můžete si k období vložit své vlastní záznamy a fotografie, ať je máte na památku.
  • Můžete snadno pozorovat pokroky a podívat se také zpětně na všechny vaše děti ve stejném období.

Tyto záznamy můžete sdílet se svými blízkými pomocí unikátního odkazu a také si je můžete snadno vytisknout a založit na památku.


Krásné Vánoce vám přejí maminky z ProMaminky.cz

Export poznámek k milníku časové osy

Přidejte se k nám, ať vám něco neuletí...

ProMaminky.cz na FacebookuProMaminky.cz na TwitteruProMaminky.cz na Google+

Newsletter


Chcete se dovídat, co je na ProMaminky.cz nového, z první ruky? Stačí se jen přihlásit k odběru našeho pravidelného newsletteru.





© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů