TrueLife NannyCam H32, digitální video bílá

zobrazeno 385×

Vloženo: 7. 5. 2019 18.40

TrueLife NannyCam H32, digitální video bílá
nové zboží
Přidáno:
7. 5. 2019, 18.40
Výrobce:
TrueLife
Cena:
0,00 Kč
Mám zájem (Více na Kasa.cz)
Dětská elektronická chůva TrueLife NannyCam H32, digitální video

TrueLife NannyCam H32 je digitální video chůvička s přehledným barevným 3,2 palcovým LCD displejem, pokojovým teploměrem, budíkem, automatickým nočním módem včetně VOX režimu a vysoce kvalitním přenosem zvuku i obrazu s dosahem až 300 metrů. Můžete být v klidu a mít jistotu, že je s Vašimi blízkými vše v pořádku, protože použitá digitální technologie s frekvencí 2.4Ghz zaručuje bezpečný a stabilní signál.

Užitečné použití, přenos a dosah

Přenos funguje spolehlivě až do vzdálenosti 300 metrů ve volném prostranství. V bytě nebo domě můžete počítat se stabilním signálem do vzdálenosti 100m.

Bez starostí po celý den

Celý jeden den se můžete pohybovat s rodičovskou základnou s přehledným 3,2 palcovým displejem bez obav mimo zdroj napětí. Při zapnutém režimu VOX má dostatečně velkou baterii na to, aby základna vydržela až 24 hodin v provozu. Navíc, můžete nastavit do paměti až 5 časů, které využijete buď jako budík nebo jako upozornění při pravidelných intervalech braní léků a máte o starost méně.

Čistý jasný obraz ve dne i v noci

Po setmění se automaticky aktivují infračervené LED diody a Vy si ve vysokém rozlišení můžete užít chvilky, kdy Vaše dítě spí. Nechte technologii dohlížet na Vaši ratolest.

Slouží také jako teploměr

Díky snímači teploty na...
Sdílejte:   | 
0

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů