Zmrazené maso pro kojence

zobrazeno 98×

Vložil(a): Kamila Pecharová, 11. 10. 2016 21.18

Maminky, vrtá mi hlavou jedna věc. Raději bych se zeptala odborníka, ale nenašla jsem tu vhodnou kategorii. Nechala jsem si pro malého zamrazit neosolené maso + vývar do kostek na led. Nyní vždy vytáhnu jen jednu, dvě kostky a rozmixuji synovi společně s uvařenou zeleninou. Jenže nikdy neuvařím zeleninu jen na jeden den, ale na dva. Myslíte, že takto předem zmrazené maso rozmixované s ostatními surovinami vydrží v lednici a nezkazí se? Nebo bych měla jednu porci ihned zamrazit? Jak to děláte vy? Děkuji :)

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nikolava, 12. 10. 2016, 21.09

To vydrží. Já to max druhej den dala malýmu dýl ne Hlavně nedávat znova do mrazáku

vendy.z, 12. 10. 2016, 9.54

Jednou zmrazené a rozmrazené bych už znova nezamrazovala - jedině po tepelné úpravě.

Kama, 12. 10. 2016, 9.13

Já vařila malému vždy na dva,tři dny.

Katka, 12. 10. 2016, 8.41

Maso vůbec nemrazím. Koupím chlazené a hned spotřebuju.

Petra Schoberová, 12. 10. 2016, 7.10

nechávala jsem si porci v lednici a pokud toho bylo více tak do mrazaku

dasza, 12. 10. 2016, 5.50

Nechavala sem to v lednici. 2-3dny.

darzanka, 12. 10. 2016, 5.12

To vám vydrží. Taky jsem to tak dceři dělala, když mi ještě jedla jen pár lžiček a vždycky jsem to nechávala na dva dny. Rozhodně znovu nezamrazovat.

Leňulka, 11. 10. 2016, 22.56

Znovu nezmrazuji, když je to navařeno na dva dny tak to přes noc v lednici do dalšího dne v pohodě vydrží

k.o.r.i.n.e.k, 11. 10. 2016, 22.08

Určitě bych nezmrazovala znovu a vyndala bych tu kostku a tu spojila s tou půlkou zeleniny a druhou půlku zeleniny schovala v lednici a k té druhý den zase rozmrazila kostku. Já se tedy bála rozmražené skladovat ..

Jarka mmm, 11. 10. 2016, 23.34

Ja skladovala v lednici rozmražené a následně uvařené jidlo,ne jen rozmražené..stejně by to nebylo čerstvé,tak proč to rovnou neuvarit.

k.o.r.i.n.e.k, 12. 10. 2016, 12.08

Jo rozmražené a následně uvařené jsem také skladovala, ale jen rozmražené nikdy

Kamila Pecharová, 12. 10. 2016, 0.24

Když lépe se mixuje právě uvařená zelenina než ta z lednice, ale asi to tak budu muset začít dělat..

k.o.r.i.n.e.k, 12. 10. 2016, 12.08

A rovnou si jí namixovat a následně dát do lednice?

Kamila Pecharová, 12. 10. 2016, 13.41

Ano tak to dělám teď, jen mi šlo o to, jestli to rozmrazené maso vydrží dva dny bez újmy v lednici, když ho rozmixuji se zeleninou..

k.o.r.i.n.e.k, 12. 10. 2016, 14.44

Pokud ho tepelně upravíte, tak určitě

Sooňaa, 11. 10. 2016, 21.56

Rozhodne bych nic znovu nezamrazovala. Ja mam zamrazene v tvoritku maso.a v kelimkach ruzne.prikrmy,pak.vzdy vytahnu nejaky kelimek prihodim kostku a je to.

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight