Práce na dohodu 2024

zobrazeno 360×

Vložil(a): Kanica, 6. 9. 2023 14.01

Ze začátku sorry ze překlepy, píšu rychle, nbudu to opravovat, ztráta času..... Ahoj. Od 2024 se mění pravidla pro DPP atd... Zarazil mě fakt, jak to bude s tím, když má být pro DPP pevně daná dovolená a vymezený pracovní čas a pevné odměny? Já pracuji DPP a mám ro placené úkolově. Navíc si pracuji jak chci a kdy chci, je mi jedno, jestli je neděle nebo svátek nebo Nový rok, pracuji, když se mi chce. Zeměstavatel mi dá vědět více info kolem listipadu, on sám je z toho docela jelen, má více lidí na DPP..... Takže... to už pak jako nebudu moc pracovat jak chci, když nebudu moct pracovat o svátku nebo jak mi má zaměstnavatel dát rozvrh, když si to já i ostatní vždy dělají jak chceme a vyhovuje nám to? Pracujeme úkolově, tzn, čím více udělám, tím více máme kč... (10tis nepřesáhneme...) To teď od 2024 dostaneme určitý počet, kolik toho máme udělat? Někdo od nás si třrba vydělá jen 500kč, někdo 8tis, takže jak to bude, když bude potom vše pevně dané? Děkuji za nějaké vsvětlení...

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

milujici.teticka36, 7. 9. 2023, 8.50

Ano, bude to skutečně trochu jiné a myslím, že je to tak, jak píšete. Mě samotnou to dost zajímá, jak k tomu budou přistupovat zaměstnavatelé. Teď jsem na brigádě, kde balím pro firmu https://www.schmachtl.cz/prevodove-motory-buhler převodové motory Bühler a vždycky to prostě "nějak" uděláme, aby hodiny seděly. Není to žádný podvod, ale prostě se práce plánuje tak, aby se vyšlo všemu vstříc. Jenže teď to bude dle mého o dost složitější.

Kanica, 12. 9. 2023, 11.49

To já ani nepočítám hodiny, my to prostě tak bereme, že se tak prostě tam vejdeme.. Ono to ani jinak nejde. Někdo je zručný a rychlejší, někdo naopak, tak je logické, že na hodiny se to snad ani počítat nedá, bylo by to nespravedlivé. Myslím, že to bude dost složitější a to mě vadí. Hlavně to papírování a že budou strhávat i více kč. Nebo ne?

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů