Kartička na slevy

zobrazeno 236×

Vložil(a): Vejnarka, 19. 9. 2023 13.09

Holky nevím jestli to někdo znáte, ale super je i využívat kartu od Sphere, my ji dostali od zaměstnavatele a je to fakt mega úspora peněz. Mají ve spolupráci fakt hodně firem, takže to portfolio je opravdu veliké a u každého nákupu mám vždycky slevu. Já jsem si třeba teď brala lednici od Elektorluxu a měla jsem 15% slevu, což jsem docela ocenila.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

lucie25987, 25. 9. 2023, 21.42

Tak o tom jsem ještě nikdy neslyšela. U nás v práci nehrozí, že by nám zaměstnavatel něco dal. On pro nás dělá jen to nejnutnější. Ani vánoční večírek nám nezaplatí. Musíme si ho platit sami. Kolegyně v práci mi ukázala slevy na https://slevovykupon.net/ , které jsou taky skoro na všechno. Je to ale jen do e-shopů, takže jestli nemáte rádi online nakupování, tak smůla.

Hedvikakasa, 22. 9. 2023, 11.39

My nic takovýho nemáme, ale zní to teda super. To je škoda, já bych potřebovala teď celkově výbavu do bytu, protože jsem se stěhovali a chceme nové věci. A to je jako i na jiné věci nebo jen vybraný obchod? Něco na styl benefitní karty?

Vejnarka, 26. 9. 2023, 11.31

Ano přesně tak, je tam hodně prodejen a eshopů, kde si můžete nakoupit a vždy tam je nějaká sleva, plus ještě mají i různé akce a jde to kombinovat i třeba s akcemi toho obchodu, takže dvojitá sleva třeba. Hele nám to ušetří docela dost peněz ročně. Mají teď speciální akci, tak se podívejte https://www.sphere.cz/prodej-karet-b2c/.

Hedvikakasa, 27. 9. 2023, 10.28

No to je pecka! Ty jo fakt díky moc, to se nám teďka skvěle hodí. Já jsem zrovna člověk co hodně objednává od potravin přes dárky, protože nebydlíme nikde v centru, takže toho opravdu budu pravidelně využívat. Navíc teď u zařizování, jako když najdeš. Hned jsem objednala s ročním předplatným.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů