Domácí pampeliškový med se zázvorem

zobrazeno 27×

Vloženo: 23. 4. 2016 19.04

Jednoduchá výroba vynikajícího medíku

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Fuga, 5. 12. 2016, 20.09

také dělám, ale bez přísad

Pavla33, 10. 7. 2016, 2.54

super se zázvorem sem nedelala

k.o.r.i.n.e.k, 31. 5. 2016, 11.58

chtěla jsem dělat, ale nedostala jsem se k tomu

Petra Schoberová, 31. 5. 2016, 10.26

děláváme,moc dobry

Itany, 16. 5. 2016, 20.41

Take delavam a je vyborny

nikihiphop, 12. 5. 2016, 18.29

Taky vyzkouším ještě jsme nedělaly

k.o.r.i.n.e.k, 4. 5. 2016, 12.59

Pořád nad ním přemýšlím kvůli množství cukru a než se rozhodnu tak asi bude po pampeliškách ...

dáša, 24. 4. 2016, 18.50

Já ho chci vždy zkusit, ale to množství cukru mě opět odradilo.

szendrejka, 30. 4. 2016, 22.44

Dáši, já dávám vždy míň cukru než je v receptech Zrovna ho mám na plotně a v receptu bylo 1kg a dala jsem tak 700g Dělám to tak i do koláčů a buchet, nemusíme tolik cukru

dáša, 30. 4. 2016, 23.33

Já vím, také bych dala míň. Ale stejně mi to přijde až dost. máte ho pak jen do čaje? Nebo mažete k jídlu?

benca, 24. 4. 2016, 17.35

hit jari , vsade ich je plno

szendrejka, 24. 4. 2016, 15.17

Veru, už máte letošní, jo? U nás pampelišky teprve začínají .... Jsme tady v horách, takže se na ně chystám až cca za týden. Jinak dělávám ho každý rok. Je výborný na průdušky! Dávám palec nahoru

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight