Brynzová pomazánka
Vloženo: 30. 4. 2016 13.01
Brynza (slovensky "bryndza") je měkký, míšený a solený sýr vyráběný z hrudkového ovčího sýra. Brynza ze syrového ovčího mléka obsahuje velmi mnoho probiotických bakterií. Říká se, že nejlépe chutná v květnu (tzv. "májová").
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 1. 3. 2021, 22.27
může být vynikající,vypadá to krásně,určitě vyzkouším
Trendyterka, 28. 8. 2019, 7.58
Může být moc dobrá
Žofinka, 13. 1. 2019, 20.26
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 21. 11. 2018, 8.38
Výborné, také musím vyzkoušet
slavuska, 12. 3. 2018, 21.40
bryndzu milujeme
Fuga, 8. 3. 2018, 20.48
brynza je naprosto skvělá