Zubní hygiena u dětí i dospělých

zobrazeno 591×

Vložil(a): Raubirkova, 8. 8. 2023 12.29

Ahojky maminky, zajímalo by mě, jaké používáte pasty sami pro sebe i pro prcky? Jestli klasické drogérkové nebo nějaké speciální? Používáte třeba i nějaké bělící pásky?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Mischelle, 4. 4. 2024, 22.32

Ahoj, kupujeme Elmexky nebo Colgate. Elmex máme na doporučení dentální hygieny. S dcerou chodím pravidelně od 7let (co se jí začal měnit chrup na trvalé zoubky), náramně si to tam užívá ! Máme štěstí, že chodíme ke kamarádovi, takže to pro ní nebyl žádný stres. Synovi je 1,5 roku, ale budu ním chodit stejně jako s dcerou od těch 7let. Bělení si já osobně nechám u něj letos dělat prvně, ale jsme domluveni na té domácí variantě . Úplně nemám důvěru v ty drogérkové varianty bělících pásek/přípravků.

NenaGa, 19. 8. 2023, 21.48

Ahojky, já používám pro sebe i pro děti klasické drogérkové zubní pasty. Myslím, že je důležité, aby pasta obsahovala fluorid, který pomáhá předcházet zubnímu kazu. Pro děti používám pastu s nižším obsahem fluoridu, protože jejich zubní sklovina je ještě citlivější. https://www.africketrhy.cz/nejlepsi-zpusoby-jak-usetrit-pri-nakupu-potravin Bělící pásky nepoužívám, protože si myslím, že je důležité mít zdravé zuby, ne bílé zuby. Zdravé zuby jsou zuby, které jsou čisté, bez kazu a bez zánětu dásní.

Kajka Janikova, 12. 8. 2023, 11.19

Kupuji si na krásný úsměv, nebo když je mají i někde v drogérce, pro sebe kupuju tu Gold black a pro malou tam beru jahodovou zubní pastu, ale mají i třeba i s hello kitty, ale to se mojí nelíbí. Pásky jsem nezkoušela zatím žádné.

HanaStar, 23. 8. 2023, 10.27

Naši už používají klasickou dospěláckou pastu, většinou drogérková, ale snažím se brát lepší. Tady u nich jsem ale ty pásky zase zkoušela a nebylo to špatný, pokud chceš ty zuby nějak trochu sjednotit a vyloženě nestojíš o wow efekt, tak dobrý.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů