Mouka

zobrazeno 196×

Vložil(a): Adrianita, 9. 9. 2016 21.04

Maminky,jakou mouku používáte a kde ji kupujete?A proč?Jak zahušťujete omáčky a co polévky?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Fuga

Fuga, 5. 1. 2017, 18.19

na klasiku mám většinou obyčejnou pšeničnou a zahušťuji tak, že rozmíchám trochu mouky ve vodě, žádná zásmažka. a chleba peču ze špaldové, žitné grahamové, různé kombinace

Minnie, 2. 12. 2016, 10.17

Mouku kupuju obyčejnou a používám ji na vše. Na zahuštění, pečení, zavářku...

Zuzka Čtvrtečková, 13. 9. 2016, 9.04

Omáčky moc nedělám, a když, tak nezahušťuju. Mouku mám obyč. Ale třeba na chleba kupuju různé druhy experimentuju

vendy.z, 12. 9. 2016, 9.51

Kupuji různé mouky...Teď zkoušíme banánovou mouku - ta je super!

Adrianita, 12. 9. 2016, 9.58

A kde ji kupujete?

vendy.z, 12. 9. 2016, 15.06

Zatím spíše na e-shopu, mají nejlevnější zde - http://www.expresmenu.cz/-3/scd+c23/univerzalni-smes-na-pecivo-bananova-mouka+p81.htm. Ale brzy má být i v kamenných prodejnách

k.o.r.i.n.e.k, 27. 9. 2016, 9.45

Vypadá super ale ta cena i když za kvalitu se platí

klarike1

klarike1, 10. 9. 2016, 23.39

Obyčejnou mouku na pečení, omáčky zahušťuji jen smetanou. Polévky nezahušťuji.

vendy.z, 27. 9. 2016, 21.14

benca, 10. 9. 2016, 15.34

spaldovu muku na palacinky

vendy.z, 27. 9. 2016, 21.14

MŇAM!

Katka, 10. 9. 2016, 15.05

Pohankovou, rýžovou a kokosovou. Šmajstrla, obchod se zdravou výživou či z netu. Polévky nezahušťuju, už jsou hustější svým obsahem, omáčky moc nedělám, buď rýžovou nebo nic.

vendy.z, 27. 9. 2016, 21.14

SUPER

ppetaa27, 10. 9. 2016, 14.21

Klasickou psenicnou a omacky s ni taky zahustuju

vendy.z, 27. 9. 2016, 21.15

Tu mám taky, klasika je klasika

veru.veru, 10. 9. 2016, 13.17

Používám úplně obyčejnou, nijak to nezkoumám, nikdo u nás němá alergii a netrpí obezitou, takže to nehrotíme. Omajdy moc nevaříme, ale když, tak jíškou z mouky.

vendy.z, 27. 9. 2016, 21.15

To já také, ale mám ráda občas experimenty

Eliška Kozlova, 10. 9. 2016, 11.05

Také používám spaldovou, sice není tak nadychana, ale péct se s ni da. Když uz dělám jizku tak z pšeničné mouky, jinak zahustuju solamylem, nebo strouhanou bramborou, guláš nebo vypecky chlebovou strouhankou, kremove omáčky smetanou, naštěstí na kalorie moc hledět nemusíme

vendy.z, 27. 9. 2016, 21.15

Já tu špaldovou míchám s obyč

Eliška Kozlova, 27. 9. 2016, 21.44

Ja taky když je potřeba

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight