Stavba domu

zobrazeno 3327×

Vložil(a): Nikoll, 8. 12. 2016 22.16

Maminky, s manželem si chceme postavit dům, vybrali jsme si nízkonákladovky od Ekonomických staveb, ale čím víc to hledám, tím horší recenze mají :( máte s nimi některá zkušenosti?? Nebo kdo stavěl Vám?? Děkuji :)

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

ivetkaprochazkova, 27. 9. 2023, 23.45

Jaké to je prosím mít postavené nějaké dřevěné stavby, třeba roubenky? My jsme si s manželem nechali udělat výměru od https://www.drevenicekrenek.cz/ a už se moc těšíme na nějaké první nátěry a výkresy. Doufáme že to bude opravdu kvalitní a budeme v tom jednoho dne opravdu moct bydlet.

eliskaslunko, 20. 2. 2024, 20.50

Dobrý den, už bydlíte? Jak jste spokojeni s roubenkou? Momentálně nám dům staví stavební firma https://berristav.cz/ a vše se zdá jít podle plánu - rychle a spolehlivě. V červnu 2024 už bychom mohli bydlet

naseivanka, 20. 12. 2022, 9.00

My když jsme si stavěli baráček tak jsme si slíbili, že musíme mít https://www.jis.cz/plastova-okna/ plastová okna a ne něco ze dřeva jak původně navrhoval můj manžel. On je totiž myslivec a tak má ke dřevu vztah, ale já to doma nechtěla ani cítit. Jsem ráda že je občas o víkendech doma, ještě aby o tak doma smrdělo ne.

vranovahan, 30. 11. 2022, 0.02

My s manželem už asi dva roky sníme o tom, že si postavíme vlastní domek. Původní plán byl nějaká dřevostavba. Nakonec jsme od toho ale upustili a místo toho si postavíme klasický zděný rodinný domek. Vlastně se stavbou už se začalo. Máme vykopané základy a teď se budou betonovat. Na to máme nakoupenou spoustu betonu od https://www.baumit.cz/reseni-kategorie/betonove-smesi K samotnému betonování se ale ještě dělníci nedostali.

milujici.teticka36, 19. 9. 2022, 9.29

Dobrý den, jak to tady píšou ostatní. Pokud jsou špatné recenze, tak od nich dejte ruce pryč. Nemá cenu to pak řešit a ty ušetřené peníze vlastně utratíte někde jinde. Mrkněte se na to, co vám spočítá kalkulačka hypotéky od https://www.finuance.eu/ a podle toho se pak rozhodujte. Jako fajn varianta je prostě dát na rady známých a přátel. Poptejte se po okolí, rozhoďte sítě a podle toho se rozhodněte.

jinaliga321, 16. 9. 2022, 9.11

Dobrý den, přímo s nimi zkušenost nemám, ale jestli mají špatné recenze, tak se jim vyhněte rovnou. Nemá to cenu za ty případné starosti. Já vám dám naopak dobrou recenzi. Dělali jsme s https://www.dumonline.cz/domy/bungalovy projekt bungalovu a teda musíme říct, že jsou to fakt profíci. Jejich dokumentace srozumitelná i pro laika, profesionální jednání a taky docela rozumná cena. V rámci možností toho, že jsme stavěli vloni.

lenicka.pisnicka.93, 25. 4. 2022, 11.14

Přímou zkušenost nemám, ale na první pohled to nevypadá moc důvěryhodně. My jsme si stavili dům svépomocí. Jasně, dá to více práce, ale zase má člověk stavbu plně pod kontrolou. A chce to mít někdy trochu ostré lokty. Ale třeba stavebniny https://www.stavmat.cz/ nám vyšly hodně vstříc a udělaly nám super ceny. Spíš je občas problém s řemeslníky a tím, jak je zkorigovat, aby dělali to, co mají, v době která jim je k tomu určena.

Ivulín, 15. 11. 2022, 19.53

To s těmi stavebninami můžu potvrdit. Chce to určitě najít takové, kde vám nabídnou nejlepší cenu. Tím se dá opravdu celkem dost ušetřit, protože co si budeme povídat, stavební materiál je dnes celkem drahý. Nám se při stavbě našeho domu například dost osvědčily tyto stavebniny v Praze - https://www.stavinvest.cz/kontakt/kbely/

novaklen, 14. 3. 2022, 23.51

Jak už tu někdo psal, v dnešní době je asi nejlepší si všechno dělat svépomocí. Hlavně finančně to prostě vychází nejvýhodněji. My se takto teď chystáme pustit do nové izolace střechy. Původně jsme si to chtěli nechat udělat od nějaké firmy, ale když jsem se dívala, jak se dají tepelné izolace střech sehnat levně, viz například http://www.nejlevnejsiizolace.cz/izolace-sikme-strechy-a-stropu/ tak si myslím, že postrádá smysl to zadávat nějaké firmě, která by si za to účtovala dvakrát tolik.

JaniKvetinka, 23. 5. 2021, 19.41

Pěkný den přeji. Řešili jste někdo prosím před stavbou domu měření akustiky? Píší o tom například tady https://avtg.cz/mereni-akustiky-mistnosti/ a podle toho co jsem četla tak potom záleží i na tom z jakých materiálů je dům postaven, jak jsou jednotlivé místnosti rozloženy apod. Máme na to myslet už před stavbou, aby byla akustika dobrá? Řeším to proto, že chceme mít v části baráku firmu kde se budou konat i různé menší akce.

Martin Doležel, 24. 11. 2020, 9.03

možná už znáte elektrická a motorová kolečka, která budou při stavbě domu neocenitelnými pomocníky..to pak můžou pomáhat i ženy.. ale co byste řekli na akumulátorová kolečka? už se také vyrábí a skýtají nejednu výhodu: https://www.ekovovyroba.cz/

lucie25987, 25. 6. 2019, 5.17

Ahoj, my se hodně snažíme si vše udělat sami. Dost se tím dá ušetřit. Celkovou cenu za dům ještě nemáme, protože ještě nemáme dostavěno. Momentálně jsme ve fázi shánění oken. Hledali jsme plastová okna Kroměříž a nejspíš je koupíme od https://www.pramos.cz/kontakty/kromeriz/ . Dům jde pomalu, ale snad se dočkáme.

koliaska105, 28. 2. 2020, 1.00

Jojo, na tyto okna jsem slyšela už hodně chvály. Jen tak mimochodem, kdybyste náhodou sháněli na stavbu nějaké stavební stroje, tak můžu doporučit https://www.norwit.cz/ Právě od nich jsme měli stroje pronajaté na stavbu našeho domu a hodně věcí to urychlilo.

ivanka386, 21. 3. 2020, 2.57

Díky za tip na tu stránku. To my když jsme sháněli stavební stroje na stavbu našeho domu, tak to udělali tak, že jsme si zadali poptávku na tento poptávkový portál https://trhpoptavek.cz/stroje a velmi rychle se nám ozvala jedna firma, která nám stroje pronajala.

Macina Nováková, 24. 6. 2020, 22.07

Tak s tímto určitě souhlasím. Stavební stroje dokáží stavbu pěkně urychlit. Já teda z vlastní zkušenosti můžu ale říct, že pokud stavíte dům, tak je dobré si stavbu pořádně zabezpečit. Když jsme dům stavěli my, tak se nám ze stavby ztratil nějaký materiál. Nakonec jsme to vyřešili tak, že jsme z https://www.agrotex.cz/katalog/dle-ucelu/pro-stavby objednali takové ty sítě na stavby a pomocí nich celou stavbu oplotili.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů