Pamlsky pro chlupáče

zobrazeno 136×

Vložil(a): Jaja88, 14. 9. 2023 11.28

Holky chtěla bych se jen zeptat jaké mlsky kupujete svým zvířecím mazlíčkům? Respektive pejskům? My jsme měli moc rádi věci z buvolí kůže, ale po tom co jsem viděla jak se to vyrábí a co všechno to obsahuje, jsem vše vyhodila a teď nějak nevím čím to nahradit.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Vejnarka, 19. 9. 2023, 14.14

Ahoj, no to je dobře že jsi se toho zbavila, neskutečné je že se to vůbec prodává a že jsou lidi stále tak omezení že to pejskům dávají. Já osobně sahám po masových sušených věcech, pokud chceš tvrdší super jsou býkovce například, jako nevoní to co si budem. Milují například sušený plíce, hrtany, dršťky nebo třeba i jen sušené maso samo o sobě. Ráda dokupuji na Rawbarku jejich pamlsky, jsou lisované s masem a ovocem, zeleninou a ty jsou teda fakt hodně dobré, ty jsou teda ne na dlouho, ale zase kvalitní.

Jaja88, 22. 9. 2023, 12.25

Ježiši moc děkuji za všechny tipy, hodně jsem toho našla na zoohitu a na ten Rawbark jsem koukala a tam mě teda nadchlo více věcí než jen pamlsky, objednala jsem i skládací misky a tu taštičku na sáčky nebo mlsky. Takže díky za tip. Snad to ten můj šiša bude ještě žrát, ale věřím že ano.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů