Facelifting

zobrazeno 668×

Vložil(a): Rozina, 19. 9. 2023 10.58

Zdravím Vás, ráda bych se poradila ohledně faceliftu. Prosím neraďte mi krémy na vrásky a podobně. Zhubla jsem a obličej mi velmi povadl, takže opravdu uvažuji o faceliftingu. Byl na tom někdo? Kam jít a dá se to nějak vydržet?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Hedvikakasa, 22. 9. 2023, 10.46

Úplně Vám rozumím. Myslím že nejdete špatnou cestou, rozhodně bych ale doporučila konzultaci u doktora. Já jsem byla u pana Justana, ne přímo na tomto zákroku, ale na jiném. Každopádně jeho práci mohu rozhodně doporučit. Je velmi precizní, sám se neustále zdokonaluje a díky tomu zdokonaluje i techniky.

Rozina, 26. 9. 2023, 10.29

Děkuji Vám, mohu se zeptat co Vám pan doktor dělal a kde operuje? Určitě by konzultace s odborníkem byla asi nejlepší cestou, jen se bojím aby mi někdo nechtěl dělat něco kvůli penězům navíc..

Hedvikakasa, 27. 9. 2023, 9.30

U pana doktora jsem si nechávala dělat prsa. Ale repertoár jeho praktik je veliký. Tady něco o tom faceliftu https://justan.cz/sluzby/korektivni-dermatologie. Jinak pan doktor sídlí v Brně, ale operuje i v Praze. Za sebe opravdu doporučím konzultaci, už jen proto jak uvádíte, pan doktor je velmi upřímný, neudělal by nic s čím by za první pacient nesouhlasil a nebo by po něm chtěl něco s čím by nesouhlasil pan doktor. Proto jsem se pro něj rozhodla, protože mi přišel nejvíce fér a že svojí práci skutečně rozumí.

Helenka88, 21. 9. 2023, 21.27

Já jsem byla u paní doktorky Lovětínské z https://www.abclinic.com/ a nemohla jsem si vybrat lepšího chirurga. Je to naprostý profík a má skvělý přístup, připadám si jakobych najednou omládla, jsem to pořád já jenom tak o 10 let mladší )

MajkaD, 25. 9. 2023, 22.48

A jak dlouho jsi čekala na termín? A jak dlouho se ti to hojilo? Mohla si hned normálně fungovat nebo jak to potom je?

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů