XA Baby shower
Vloženo:6. 5. 2020 22.56
Oslava před narozením dítětem nebo naopak v období šestinedělí. Jak ji zařídit a co od ní očekávat?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Jana Novotná, 27. 4. 2023, 10.34
Tuhle tradici jsem viděla asi jen v televizi v amerických filmech, ale nedávno se mojí sestře narodil syn. Rozhodla se tedy uspořádat rodinnou party na zahradě, takže jsem koupila na internetových stránkách https://www.tentino.cz/nuzkove-party-stany/ dva jednobarevné stany. Překvapilo mě, jak se nám povedlo je snadno postavit a jak jsou prostorné. Vešlo se do nich dostatek židlí a stolů pro všechny pozvané.
Já jsem se zrovna před týdnem zúčastnila poprvé takovéto baby shower party a upřímně jsem byla trochu zmatená, nevěděla jsem, jak to probíhá. To že se nosí miminkům dárek jako přivítání na svět, to už je jiná. Každopádně jsem zvolila pro mamku nějakou dobrotu a pro mimčo jsem donesla takový kreativní dárek, který sklidil u všech obrovský úspěch. Objednala jsem z obchodu: https://www.chupeto.cz/darkove-kosiky/ jednopatrový plenkový dort s ovečkou - jemné, decentní a obrovsky kreativní. Mají i dvou nebo třípatrové a košíčky. Líbí se mi i to, že v případě, že si člověk nevybere z nabídky, vytvoří mu nějaký dortík podle jeho představ.
Aneta Jiřičná Bendiková, 21. 12. 2020, 19.58
o těchto oslavách jsem neslyšela a dárky žádné jsme nedostali
Už jsem několika kamarádkám dělala sraz podobný BabyShoweru (vždycky s dortem) a nejlepší zábavou a zároveň dárkem pro budoucí maminku (z mojí strany) bylo/je /bude malování dětských bodýček (vždy jsem brala různé velikosti). Měla jsem připravené šablony na míru budoucím rodičům a každý účastník akce něco miminku na památku nakreslil/obkreslil/vymaloval...... termín jsme většinou zvolili podle počasí a stupně těhotenství ( většinou okolo 7. měsíce) .... Paradox je, že všem kamarádkám jsem ho udělalal a já jsem neměla ani jeden
Eliška Kozlova, 12. 5. 2020, 1.07
jitka46, 12. 5. 2020, 0.03
dárky dáváme i tak, žádná speciální oslava se v mém okolí zatím nekonala