uz to muzu vypustit
Vloženo:3. 3. 2016 18.18
přechodné pěstounství
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 16. 5. 2018, 8.39
nakonec to asi nevyšlo, že
Mygara, 1. 3. 2017, 12.39
tak co, a jak to dopadlo?
Fuga, 30. 1. 2017, 14.24
já vás obdivuji, toto bych nedokázala, hlavně to předání dítka nazpět. ale je úžasné, že se někdo takový najde, kdo má tu odvahu a sílu se starat
Kamila Pecharová, 15. 10. 2016, 1.58
Článek čtu až nyní a moc vám fandím! Jak to vše dopadlo, jestli se mohu zeptat? já se o tuto formu rodičovství zajímala ještě před prvním porodem. S rostoucími dětmi si ale uvědomuji a upřímně se přiznávám, neměla bych na to.. Máte můj obdiv!
Zuzka Čtvrtečková, 11. 3. 2016, 23.04
Držím palce! Musí to být těžké pak přepnout a uvědomit si, že miminko není napořád, ale je to jen přechodně. Napadá mě k tomu spoustu otázek, tak si budu muset o téhle formě pěstounství něco přečíst
Kristy Sim, 7. 3. 2016, 23.15
To je moc hezká myšlenka. Já se o nic takového teda upřímně nikdy nezajímala, ani nevím, že nějaké takové možnosti jsou... Ať vám to vyjde, jak si přejete.
Fandím Vám, také uvažujeme o pěstounství na přechodnou dobu avšak počkáme až děti budou starší, přeci jen je náročné mít doma dvě malé děti a miminko. Rovněž mě trochu děsí jak děti budou pak zvládat odchodit miminka a posléze příchod dalších miminek. Dětská dušička je hrozně křehká a znám i příběhy pěstounů kteří při předávání děťátka adoptivním rodičům to nesou těžce.