hrk hrk
Vloženo: 26. 3. 2016 14.54
těsto: 1 a 1/2 hrnku polohrubé mouky, 1 hrnek krupicového cukru, 1/2 hrnku oleje, 3/4 hrnku mléka, 2 vejce, 2 lžíce kakaového prášku, 1 prášek do pečiva krém: 250 ml smetany ke šlehání, 1 ztužovač smetany, 2 malé plechovky mandarinek, 1 pudink bez vaření Créme Olé vanilkový na ozdobu: čokoládová poleva nebo strouhaná čokoláda Příprava jídla Buchta s pudingem hrk hrk recept - na těsto smícháme v míse a rozetřeme na plech vyložený papírem na pečení. Upečeme (12 minut při 200°C). Mandarinky zcedíme a nakrájíme na menší kousky. Do dózy s dobře těsnícím víkem dáme mandarinky i se šťávou, pokud je kompot bez cukru, přidáme 2 vanilkové cukry, přilijeme smetanu, nasypeme pudinkový prášek a ztužovač a dózu dobře uzavřeme. Párkrát s ní zahrkáme a krém je hotový. Natřeme ho na studenou buchtu a posypeme strouhanou čokoládou nebo pocákáme čokoládovou polevou. Přístě to můžeme udělat barevně naopak, kakao nedávat do těsta - bude světlé, dát ho do krému, případně použít čokoládový pudink.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 25. 9. 2019, 19.34
Takovou dělá babička
Žofinka, 14. 1. 2019, 16.44
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 19. 11. 2018, 19.51
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 25. 4. 2017, 8.44
dobrý název, ale postup a ingredience nejsou
Aliisha, 2. 2. 2017, 21.26
Zajímavý název
Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 6.06
velka dobrotka