Augmentace

zobrazeno 352×

Vložil(a): Bertikber, 8. 8. 2023 13.58

Dobrý den, ráda bych se zeptala na nějakého dobrého plastika z Brna? Uvažuji už delší dobu o plastice prsou, implantáty nebo modelaci nebo vyplnění pouze tukem? Pořád nevím a uvažuji, ale chtěla bych se vložit rozhodně do rukou profesionála.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Jitulenka, 30. 8. 2023, 23.28

Já jsem sice z Olomouce, ale prsa jsem si nechala udělat v Praze. Říkala jsem si, že to je něco co nebudu vybírat podle toho co mám nejblíž takže jsem hledala tu nejlepší kliniku. Byla jsem na https://www.abclinic.com/ a operoval mě pan doktor Hendrych a jsem hrozně ráda, že jsem si zvolila takto, protože prsa mám teď opravdu dokonalá

Kajka Janikova, 12. 8. 2023, 10.15

Zdravím, doporučuji pana doktora Justana, řekla bych že to je opravdu špička ve svém oboru. Byl i ve spoustě pořadů v TV. Mám od něj sama udělaná prsa a jsem spokojená s výsledkem i s celkovou péčí. Pokud tápete, tak určitě zkuste konzultaci, pan doktor Vám řekne co by pro Vás bylo nejlepší. Já osobně mám klasické implantáty a vše v pořádku.

Bertikber, 22. 8. 2023, 14.33

Moc děkuji za zkušenost. Já si právě nejsem jistá zda bych je potřebovala a jestli by nestačila právě pouhá modelace či ten tuk. Jak dlouho potom trvá hojení? Bolelo Vás to?

Kajka Janikova, 24. 8. 2023, 15.25

Nemáte za co. Tady si případně o všem můžeše ještě přečíst i teda přímo o panu doktorovi https://justan.cz/sluzby/plastika-prsou. Ono u každého je to jinak. Někdo se hojí rychle někdo pomaleji. Já jsem byla v pořádku asi po třech měsících. Cca teda. U někoho je to ale rychlejší. A ano bolelo to, na to se prostě připrav. Je to operace a není to úplná banalita, takže otoky, modráky a bolest k tomu patří. Nic co by se nedalo vydržet.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů