Kdo tady má zájem o čtení?

zobrazeno 555×

Vložil(a): NenaGa, 4. 8. 2023 7.43

Ahoj, mám úžasné koníčky, miluji čtení. Dávám přednost tištěným knihám, které mohu nejen morálně ocítit, ale také držet v rukou. Jsem již uživatelem určitých knihkupectví. Hledám knihkupectví, kdná ješe lze nakoupit se slevou. Možtě někdo sdílí mou vášeň pro čtení? Poradte svá oblíbená knihkupectví.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Kytka, 6. 8. 2023, 11.42

Pokud knihy chceš posílat dál ( kamarádky, knihobudka), tak doporučuji knihobot.cz nebo levné knihy na beletrii. Odbornější knihy, které již nejsou v prodeji, jde sehnat také po online antikvariátech.

milujici.teticka36, 4. 8. 2023, 10.25

Já čtu hodně ráda. Jen teda oči už tolik zase neslouží. I když od té doby, co mám nové brýle od https://www.hotovebryle.cz/ tak je to o dost lepší a oči mě při čtení bolí o dost méně. Ale tak co si budeme povídat. To, že celý den koukám do počítače, tak to tomu taky zase tak moc neprospívá.

NenaGa, 4. 8. 2023, 13.16

Ahoj, rozumím, mě také často bolí oči, ale oční kapky pomáhají. Co se týče čtení, také se mi líbila tahle článka. http://www.slon-knihy.cz/jak-nakupovat-knihy-levneji Musím se zastavit, protože brzy si koupím všechny knihy.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů