Jak probíhá IVF?

zobrazeno 472×

Vložil(a): SiškaA, 6. 11. 2023 20.56

Ahoj holky, už rok se snažíme neúspěšně o miminko a začínáme uvažovat o IVF. Zajímao by mě, jak to probíhá, celý ten proces, co to obnáší a tak. Máte některá, prosím, s IVF zkušenost?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Sylvi18, 13. 3. 2024, 10.09

Moc Vám držím pěsti, aby Vám všechno vyšlo a narodilo se Vám zdravé miminko. My jsme se svěřily také do rukou doktorů na klinice IVF Zlín. Takže je mohu také doporučit. Měli skvělé ohlasy i úspěšnost, takže jsme je kontaktovali a domluvily si schůzku. Pan doktor nám navrhnul nejlepší variantu právě pro nás, připlatily jsme si za EmbryoGlue a metodu PICSI. Vše k vysvětlení mají na svých stránkách. No a povedlo se.

Betynka3, 11. 3. 2024, 19.02

Ahojky holky, já IVFkem prošla, podařilo se naštěstí hned napoprvé. Teď jsem v prvním trimestru, no je to teda záhul. Pořád je mi špatné od žaludku. Nečekala jsem, že to bude tak hrozně náročné. Měla jste to taky tak některá? Jak dlouho to u vás trvalo?

bibka, 14. 3. 2024, 21.34

Ahojky, já to měla taky tak. Bylo mi strašně zle... Celý první trimestr jsem strávila v posteli... Potom, co mi ale doktorka předepsala lék Xonvea, bylo to o hodně lepší. Pokud ho neznáš nebo nebereš, zkus se poradit se svojí doktorkou. Je to právě přímo na nevolnost a zvracení v těhu. Já bych bez něj byla asi nahraná.

Betynka3, 18. 3. 2024, 19.57

Díky za radu a tip. Já jsem právě myslela, že lék na nevolnost v těhotenství žádný není a ty, co znám právě nejsou vhodné brát v těhotenství. Zkusím se teda zeptat.

Bertikber, 28. 3. 2024, 11.28

xonvea je právě přímo pro těhotné takže neohrozí miminko, taky mě zachránila

AnaMalá, 21. 11. 2023, 19.41

Holky, my teď podstupujeme IVF ve Zíně a nemůžu si to tam vynachválit. Jsme moc spokojeni, skvělý, citlivý přístup a kvalitní zdravotní péče. Jinak jsem si všimla, že teď v listopadu tam nabízí vyšetření zdarma - pro ženy hormonální vyšetření štítné žlázy a pro muže spermiogram. Víc mají na stránkách https://www.ivf-zlin.cz/26508n-vysetreni-zdarma-listopad-2023.

Jirinecka77, 13. 2. 2024, 14.35

Taky jsme byli na IVF ve Zlíně. Moc oceňujeme příjemnou atmosféru, možnost ubytování, to je ve stejné budově. Zdarma parkování. No hlavně personál byl opravdu velmi příjemný .

BartovaMajka, 9. 11. 2023, 16.51

Ano podstoupila jsem IVF na klinice Stellart s partnerem. Zavoláte si tam, domluvíte schůzku, následně Vám doktor vysvětlí celý proces a průběh léčby. Následně když se domluvíte Vás čekají vyšetření ( krev, ultrazvuk, spermiogram...). Pokud se zjistí příčina, tak se už jen můžete domluvit na nejlepším možném způsobu umělého oplodnění případně k němu dojít ani nemusí. A zahájí se léčba, hormonální stimulace, ultrazvuk, odběr vajíček, oplodnění...

Sofinaa, 17. 11. 2023, 14.41

Jak dlouho celý ten proces trvá? Po jak dlouhé době jste kliniku navštívily a byla to první klinika kde jste byly?

BartovaMajka, 22. 11. 2023, 12.51

Od první konzultace po zahájení léčby může být dva, tři měsíce, ale klidně i déle to potom záleží na Vás. Tady to mají i krásně popsáno na stránkách https://www.stellart-clinic.cz/ivf-oplodneni-in-vitro/. U nás to byly ty dva měsíce. Není to nic hrozného. Klinika byla druhá, první byla v Praze, kde jsem IVF chtěli podstoupit původně, ale nelíbil se nám styl komunikace personálu. Zde jsme byly opravdu velmi spokojení, pan doktor byl vždy po ruce a opravdu krásně se nám celou dobu věnovali. Kliniku jsme navštívily po roce snažení. Povedlo se na první pokus, synovi je už sedm let. Do dnes jsme za něj vděční.

Sofinaa, 25. 11. 2023, 10.04

Moc Vám gratuluji! Je úžasné když se to zadaří hned na první pokus a navíc k vaší spokojenosti. Děkuji i za podělení se o negativní zkušenost. Je to důležité, protože spousta žen je pak nešťastná i třeba když to na první pokus nevyjde. Nám se nedaří už půl roku, ale stále je to krátká doba, každopádně kdyby nám to nedej bože nevyšlo přírodní cestou, víme kam se máme obrátit.

Janinka23, 8. 11. 2023, 9.19

Ahoj, já IVF podstupuju. My se o miminko snažili 2 roky, neúspěšně.. Tak jsme se obrátili na IVF kliniku, kde po několika vyšetřeních zjistili, že mám anovulační cykly, takže máme vajíčko od dárkyně.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů