Co to je robotický čistič oken? Vzdušín přináší odpověď na to, jak funguje a k čemu slouží!

zobrazeno 1816×

Vložil(a): Adrianita, 17. 10. 2022 11.19

Mytí oken rozhodně patří k těm méně oblíbeným domácím pracím. Aby také ne. Stačí, že jednou zaprší a můžete se hned pustit do práce znovu, o pylové sezóně ani nemluvě. To bychom pak mohli okna mýt i několikrát denně. Máme pro vás ale řešení! S robotickým čističem oken můžete tyto starosti hodit za hlavu. Vysavač na okna jenom zapnete a než si stihnete vypít kávu, skla budou jako vyměněná.

Proč si pořídit přístroj na mytí oken?

Robotické čističe oken přinášejí celou řadu výhod. Samozřejmostí je ušetření času, který byste mytím skla strávili. Přístroj okna navíc díky dvojitému čištění umyje profesionálně a precizně. Jako první odstraní nečistoty stěrka, kterou pak vystřídá utěrka z mikrovlákna, která vše dočistí.  Přístroje značky Aerium využívají podtlakové sání o síle 2500 Pa, které jim umožní dokonalé čištění a naleštění vašich oken. Lze je použít i na povrchy se sklonem až 30 stupňů. Systém čištění pomocí stěrky a utěrky, nebo dvou utěrek z nanovlákna spolehlivě vyčistí všechna okna u vás doma a třeba i v kanceláři – a použít je můžete i na zrcadla!

Nebojte se, vysavač z okna nespadne

Nemusíte se obávat, že by čistič z okna spadl a rozbil se. Robotické čističe oken značky Aerium jsou proti spadnutí chráněny bezpečnostním lanem, které najdete přímo v balení. Tento šikovný pomocník do domácnosti je vybaven i řadou senzorů, které rovněž slouží ke zvýšení bezpečnosti při používání produktu. Čistič lze díky těmto prvkům využít i pro bezrámová okna, u kterých přístroj sám rozpozná, že se blíží k okennímu rámu.

Čistič snadno umyje okno uvnitř i venku

Robotický čistič oken je velmi nápomocný i v případě, kdy máte okna ve vyšším patře. Abyste nemuseli riskovat nehodu při mytí okna zvenku, pořiďte si automatický čistič oken, který je snadno a bezpečně umyje za vás. Vysavač na okna funguje venku stejně dobře jako uvnitř. Díky ochraně proti pádům v podobě bezpečnostního lanka navíc nemusíte mít strach, že by se vám přístroj při pádu z vysokého podlaží poškodil.

Jak funguje jeho napájení

Robotické vysavače na okna musí být při provozu obvykle zapojené do sítě. Dejte si tedy při výběru pozor na to, zda je opatřen dostatečně dlouhým napájecím kabelem pro použití po celém domě. Většinou ale bývá dlouhý několik metrů, abyste ho mohli pohodlně využít skutečně kdekoliv. Přístroje značky Aerium jsou vybaveny záložní baterií pro případ, že by došlo k přerušení dodávky energie. Zde opět nachází využití i bezpečnostní lanko, které taktéž zabraňuje pádu.

Snadné ovládání v aplikaci

Vysavače na okna značky Aerium lze navíc snadno ovládat přes mobilní aplikaci. Nemusíte tedy mít žádný další ovladač. Vše budete mít přehledně ve svém mobilním telefonu. Aplikaci si rychle stáhnete dle přiloženého návodu a čistič můžete hned nastartovat.

Jak vybrat ideální čistič právě pro vás?

Ještě před pár lety by to možná znělo trochu jako sci-fi. Dnes už ale skutečně můžete sledovat, jak za vás jarní úklid řeší robot na čištění oken. Láká vás tato představa? V tom případě se při výběru zaměřte na několik faktorů. Rozmyslete si, na jaké plochy chcete přístroj využívat, zda pouze na pár oken v bytě, nebo velká francouzská okna. Důležitým aspektem je také tvar čističe. Hranatý se dostane i do rohů, kulatý zase díky rotačním hlavicím zvládne odstranit silnější znečištění.

Stále si nejste jistí, kde vybrat ideální čistič oken pro vaše potřeby? Podívejte se na Vzdušín.cz, kde najdete kvalitní produkty značky Aerium. Můžete se spolehnout na dobrý poměr mezi cenou a kvalitou, stejně tak jako na vřelou zákaznickou podporu, která vám pomůže s nákupem.

 

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
0

Diskuze k této stránce (8 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

milujici.teticka36, 26. 2. 2024, 8.50

Podle mě fakt hodně záleží na tom, jaký to je robotický vysavač. Protože ne všechno je takové, jak se skutečně prezentuje. Ale jako co si budeme povídat, to je fakt každého věc. Já teda na tyhle věci raději využiju profíky. Strojové čištění podlah Uherské Hradiště taky raději jednou za rok zadávám odborníkovi z https://www.btfacility.cz/strojove-myti-podlah/ , protože na to mají speciální chemii a hlavně stroje.

lucie25987, 28. 12. 2023, 21.27

Nějaký takový robotický čistič by se mi taky hodil. Nesnáším mytí oken. Dřív jsme měli na oknech závěsy a záclony, ale kdo by je měl pořád prát a žehlit. Místo záclon jsem objednala rolety den a noc v systému MAXI z https://www.zebra-shop.cz/rolety-den-a-noc-maxi/ , které nemusím nijak čistit, tak jsem spokojená .

Ivulín, 24. 4. 2023, 21.23

Wow, tak toto vypadá jako super věc. Osobně mytí oken nesnáším, takže toto by určitě dokázalo ulehčit práci. Já naposledy naše okna myla zrovna před pár týdny a bohužel se mi v jednom okně povedlo rozbít žaluzie. Nejdou stáhnout. Manžel se to pokoušel opravit, ale vypadá to tak, že je asi budeme muset vyměnit. Naštěstí jsem ale koukala třeba na https://www.spravaoken.cz/zaluzie-na-miru/ a není to až tak drahá věc.

ROMA-Z, 21. 2. 2023, 11.05

Přijde mi super, hlavně na francouzská okna, ale je fakt, že ty rámy jsou hrůza

Fuga

Fuga, 6. 12. 2022, 12.46

u mě je stejně nejhorší umít rámy a všechny ty jejich záhyby a odstranit berušky

VaJána, 30. 10. 2022, 7.28

Musím se podívat na cenu hodil by se.

patricia077

patricia077, 27. 10. 2022, 17.46

Pěkná hračka 😅

Teryk92, 25. 10. 2022, 20.46

No já bych ho brala hned.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů