Weleda Mama set, vyhrajte jeden ze tří setů

zobrazeno 2991×

Vloženo: 19. 11. 2021 21.40

Probíhá od 20. 11. 2021, 9:00 do 30. 11. 2021, 22:00

Očekávání miminka je tím nejdynamičtějším obdobím v životě každé ženy. Své o tom ví i naše pokožka, která je vystavena hned několika náročným zkouškám. Jakou péči bychom jí měly dopřát? Svěřte během těhotenství péči o pokožku přírodě!

Soutež byla již ukončena

Ještě než si vy sama uvědomíte, že jste těhotná, pokožka už zahajuje svou nejúžasnější funkci, a to schopnost se přizpůsobit. Jak ve vás miminko roste, kůže se napíná a chrání tak vás oba. Okamžik porodu je pro ni pak velkou zkouškou, načež přichází kojení… A během všech těchto fází si zaslouží, abyste jí věnovala větší pozornost a péči než kdy dřív. A co k tomu budete potřebovat? 

Začněme od začátku… Během těhotenství v našem těle kolísají hormony, které mohou měnit tón i strukturu pleti. Nejčastěji ženy trápí strie, přecitlivělá až alergická kůže, hyperpigmentace nebo akné a pupínky. Už od začátku těhotenství je proto dobré pokožku důsledně hydratovat, masírovat a dodávat jí potřebné živiny. Těhotenský pěstící olej na strie od Weledy účinně zabraňuje vzniku těhotenských strií a má příznivé účinky i na strie již vzniklé (cca do 18 měsíců od jejich výskytu). Obsahuje jemný čistý mandlový olej, který pokožku chrání před vysoušením, olej z pšeničných klíčků bohatý na vitamin E a výtažek z arniky, jenž zlepšuje elasticitu pojivové tkáně.

Popraskaným a namáhaným bradavkám během kojení pak poskytne úlevu Balzám na bradavky Weleda, který o ně pečuje velmi jemně a citlivě. Složení bez éterických olejů je nedráždí, naopak lanolín a včelí vosk je pokryjí lehkou vrstvičkou, která usnadňuje hojení.

V setu naleznete ještě Čaj pro kojící ženy Weleda, který obsahuje osvědčenou kombinaci bylinek a koření, jako je anýz, fenykl a kmín, které podporují tvorbu mateřského mléka. Navíc, fenykl a pískavice řecké seno přispívají k normální činnosti střevního traktu a eliminují plynatost, příznivě působí na zažívání kojence. Kdykoli kojíte, dáváte svému miminku lásku, teplo a bezpečí. V době příjemné sounáležitosti posilujete vzájemný blízký vztah a vaše miminko zcela přirozeně dostává veškerou výživu nezbytnou pro svůj zdravý vývoj. Užívejte si tento vzácný čas!

Soutěžní otázka:

BIO čaj pro kojící ženy Weleda obsahuje kombinaci bylinek:

 

VÝHERCI:

Hana Vejvodová (Bramborka), L.janicka.l, Radka Zdeňková (radka zdeňková)

Soutěž byla ukončena, nelze se ji tedy již zúčastnit.

Sdílejte:   | 
0
 Rozbalit  Sbalit

Pravidla soutěže:

Máte dotaz k soutěžím? Napište nám.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů