Soutěž o tři Měsíčkové kojenecké sety Weleda

zobrazeno 2917×

Vloženo: 14. 9. 2021 22.00

Probíhá od 15. 9. 2021, 9:00 do 25. 9. 2021, 22:00

Pro miminko jsou první měsíce života jedny z nejnáročnějších. Zatímco si zvyká na nový svět musí se vypořádat s řadou neznámých vjemů, které vnímá především skrze svou jemnou a citlivou pokožku. Kůže novorozence je až pětkrát tenčí než dospělého člověka, a ještě nějaký čas potrvá, než se zcela vyvine. Proto potřebuje šetrný přístup a láskyplnou péči, které jí pomohou vybudovat její přirozené funkce tak, aby dokázala plnohodnotně ochraňovat drobný dětský organismus.

Soutež byla již ukončena

A tajemství takové péče nejsou žádná kouzla – stačí se vyvarovat zbytečných toxických látek a svěřit svou důvěru přírodě, která stvořila jednu z nejlepších bylinek vhodných především pro dětskou pokožku. Měsíček lékařský.

Protože je měsíček lékařský nepostradatelný pro vývoj dětské kůže, pomáhá řešit opruzeniny a urychluje hojení ekzémů, stal se klíčovou ingrediencí dětské řady značky Weleda. Jednotlivé produkty v BIO kvalitě, které značka vyvinula ve spolupráci s porodními asistentkami už před 60 lety, neobsahují konzervační látky, parfemaci, mikroplasty, geneticky modifikované látky ani ingredience na bázi minerálních olejů. Díky své kvalitě a šetrnému složení si produkty získaly důvěru maminek již několika generací.

Soutěžní otázka:

Jaké produkty najdete v oblíbeném Měsíčkovém kojeneckém setu Weleda, který obsahuje vše potřebné pro miminko? (správnou odpověď si můžete ověřit na stránkách Weleda)

VÝHERCI:

Hošinka, Věra Fousková (bebusska), Josef Tulach (Tulina)

Soutěž byla ukončena, nelze se ji tedy již zúčastnit.

Sdílejte:   | 
1
 Rozbalit  Sbalit

Pravidla soutěže:

Máte dotaz k soutěžím? Napište nám.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů