Masarykovo cukroví
Vloženo: 19. 11. 2014 13.51
Nejoblíbenější Masarykovo cukroví, navíc nedá skoro žádnou práci. Lze ho jíst už dva tři dny po upečení, po týdnu v chladu je ale lepší.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
k.o.r.i.n.e.k, 6. 12. 2021, 18.06
Tohle cukrovi jsem jednou pekla, ale moc velký úspěch nemělo
patricia077, 6. 12. 2021, 17.41
Tak že bych letos zkusila
Eliška Kozlova, 6. 12. 2021, 17.39
Mamka dělá z vlasaku a také super.
Žofinka, 28. 1. 2019, 16.54
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané