Kapr v bylinkové krustě
Vloženo: 3. 12. 2014 14.28
Jemné rybí maso v křupavé bylinkové krustě na štědrovečerní stůl.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
ivetkaprochazkova, 14. 12. 2021, 20.16
Jejda, tak to si budu muset zase nastudovat jak se dělá kapr. Víte, já a manžel moc ty ryby nejíme a dělat řízky v domácnosti? Tak to ani omylem. My jsme hodně omáčkový typ a když už se u nás dělá maso, tak jedině na grilu a to ještě vysoký roštěnec.
kristyrychla, 16. 12. 2021, 22.29
Přidám se k vám také do debaty. My na Vánoce děláme jenom klasiku. Rybí polévka, kapr a bramborový salát. Asi bych si nedokázala zvyknout na to, že bych na Štědrý večer dělala strouhanku a do toho zandávala kuřecí nebo snad vepřové maso. Ryba je základ Vánoc.
Žofinka, 28. 1. 2019, 15.08
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 9. 7. 2018, 14.50
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet