Kapr v bylinkové krustě

zobrazeno 507×

Vloženo: 3. 12. 2014 14.28

Jemné rybí maso v křupavé bylinkové krustě na štědrovečerní stůl.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Gustawka, 28. 1. 2022, 11.19

Velká dobrota

ivetkaprochazkova, 14. 12. 2021, 20.16

Jejda, tak to si budu muset zase nastudovat jak se dělá kapr. Víte, já a manžel moc ty ryby nejíme a dělat řízky v domácnosti? Tak to ani omylem. My jsme hodně omáčkový typ a když už se u nás dělá maso, tak jedině na grilu a to ještě vysoký roštěnec.

kristyrychla, 16. 12. 2021, 22.29

Přidám se k vám také do debaty. My na Vánoce děláme jenom klasiku. Rybí polévka, kapr a bramborový salát. Asi bych si nedokázala zvyknout na to, že bych na Štědrý večer dělala strouhanku a do toho zandávala kuřecí nebo snad vepřové maso. Ryba je základ Vánoc.

nancy, 8. 10. 2020, 18.33

Kapra miluji, ale nejraději jako řízek

Zuzule, 11. 12. 2019, 13.13

bylinky mame radi, manzel kapra, toto by mohlo chutnat i mne

Žofinka

Žofinka, 28. 1. 2019, 15.08

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 9. 7. 2018, 14.50

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Mildret, 2. 6. 2018, 7.43

To je velmi zajímave . Kapra moc nejíme

Andílek, 21. 12. 2017, 22.41

ideální kombinace, kapr s bylinkami, určitě vyzkouším

Tenderka, 21. 12. 2017, 20.24

bylinkovy obal je vzdy chutny

vendy.z, 21. 12. 2017, 14.38

hned bych si dala

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů