Jehněčí na šalvěji
Vloženo: 29. 10. 2014 17.58
Jehněčí pečínka v marinádě ze šalvějových lístků, česneku a oleje.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 30. 1. 2019, 10.50
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 3. 7. 2018, 10.47
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 16. 1. 2017, 20.47
Jednoduchý, ale zajímavý recept
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 21.54
super
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.29
Té tu mám plnou zahradu...hmmm.