Jablečný štrůdl jako od babičky
Vloženo: 11. 11. 2014 10.05
Vejce a heru vyndáme z lednice dopředu, aby získaly pokojovou teplotu. Ocet a vodu smícháme dohormady. Z mouky, vajec, hery, octu a vody vypracujeme hladké nelepivé těsto, které necháme alespoň hodinu odležet. Připravíme klasickou nádivku z jablek, cukru, skořice, případně rozinek a vlašských ořechů - prostě tak, jak má kdo rád :-) Z této dávky těsta uděláme 3 nohavice závinu :-)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 29. 1. 2019, 15.03
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 4. 7. 2018, 19.32
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
iva.t, 18. 4. 2017, 9.22
Klasika, takový štrůdl se u nás doma nidky moc dlouho neohřeje.
Aliisha, 17. 1. 2017, 14.59
Ráda vyzkouším domácí těsto