Jablečný štrůdl jako od babičky

zobrazeno 46×

Vloženo: 11. 11. 2014 10.05

Vejce a heru vyndáme z lednice dopředu, aby získaly pokojovou teplotu. Ocet a vodu smícháme dohormady. Z mouky, vajec, hery, octu a vody vypracujeme hladké nelepivé těsto, které necháme alespoň hodinu odležet. Připravíme klasickou nádivku z jablek, cukru, skořice, případně rozinek a vlašských ořechů - prostě tak, jak má kdo rád :-) Z této dávky těsta uděláme 3 nohavice závinu :-)

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Kikinka30, 21. 4. 2017, 6.39

Strudly mizi pod rukama....

iva.t

iva.t, 18. 4. 2017, 9.22

Klasika, takový štrůdl se u nás doma nidky moc dlouho neohřeje.

Zdeňka S., 10. 4. 2017, 9.27

Domácí těsto je nejlepší

Aliisha

Aliisha, 17. 1. 2017, 14.59

Ráda vyzkouším domácí těsto

Fuga

Fuga, 8. 12. 2016, 6.13

také děláme stejné a je výborné

Petra Schoberová, 6. 5. 2016, 6.41

děkuji za recept,vyzkouším

jitkamety, 11. 3. 2016, 15.49

vyborny

lenkamaresova, 5. 12. 2015, 22.20

Super.

mckvak, 27. 11. 2015, 14.25

Mnam - strudly ja muzu

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací