Jablečný štrůdl jako od babičky

zobrazeno 97×

Vloženo: 11. 11. 2014 10.05

Vejce a heru vyndáme z lednice dopředu, aby získaly pokojovou teplotu. Ocet a vodu smícháme dohormady. Z mouky, vajec, hery, octu a vody vypracujeme hladké nelepivé těsto, které necháme alespoň hodinu odležet. Připravíme klasickou nádivku z jablek, cukru, skořice, případně rozinek a vlašských ořechů - prostě tak, jak má kdo rád :-) Z této dávky těsta uděláme 3 nohavice závinu :-)

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nancy, 6. 10. 2020, 11.33

To je stejný recept jaký dělám já a můžu potvrdit, že je opravdu dobrý

Gustawka, 22. 11. 2019, 12.40

štrůdl mám moc ráda

Žofinka

Žofinka, 29. 1. 2019, 15.03

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 4. 7. 2018, 19.32

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Kikinka30, 21. 4. 2017, 6.39

Strudly mizi pod rukama....

iva.t

iva.t, 18. 4. 2017, 9.22

Klasika, takový štrůdl se u nás doma nidky moc dlouho neohřeje.

Zdeňka S., 10. 4. 2017, 9.27

Domácí těsto je nejlepší

Aliisha

Aliisha, 17. 1. 2017, 14.59

Ráda vyzkouším domácí těsto

Fuga

Fuga, 8. 12. 2016, 6.13

také děláme stejné a je výborné

Petra Schoberová, 6. 5. 2016, 6.41

děkuji za recept,vyzkouším

© 2013 - 2020 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací