Ghí (přepuštěné máslo)

zobrazeno 886×

Vloženo: 20. 4. 2016 21.02

Zkuste něco, co dělaly už naše babičky

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Megan77, 20. 8. 2022, 11.57

Ghíčko používám jak na vaření, tak i n pečení a je skvělé.

Jana22, 28. 8. 2022, 16.08

Takže si ho děláš sama nebo ho kupuješ?

Megan77, 31. 8. 2022, 20.53

Kupuji si tohle https://colvia.cz/ghi-maslo-z-colostra mají více gramáží, ale já si kupuji samozřejmě to největší, navíc obsahuje kravské colostrum a je bezlaktozovy.

WeruskaSK

WeruskaSK, 13. 3. 2021, 14.48

kvoli comu sa to takto robi?

nancy, 15. 11. 2020, 20.44

Máslo přepouštěla moje babička, já zatím ne

Trendyterka

Trendyterka, 27. 8. 2019, 7.37

Dělám a nedám na něj dopustit

Žofinka

Žofinka, 14. 1. 2019, 9.13

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

annahb, 20. 3. 2017, 9.29

hmm tak to vůbec neznám

Aliisha

Aliisha, 30. 12. 2016, 15.12

Přiznám se, že ho kupuji. A je moc dobré

Fuga

Fuga, 5. 12. 2016, 20.07

nikdy jsem nevěděla, jak se dělá, teď už vím

Pavla33, 10. 7. 2016, 2.54

dobrá vec

skřítek, 16. 6. 2016, 23.43

Naprosto bezkonkurenční...Používám na všechno. Dělala jsem i podle receptu, kde se máslo pomalu prohřívá cca 8 hod., ale Vaše varianta splní službu podle mě stejně.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů