Dvanáctihodinová kachna

zobrazeno 130×

Vloženo: 17. 10. 2014 9.41

Díky pomalému pečení bude kachní maso křehké a šťavnaté.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žofinka

Žofinka, 31. 1. 2019, 7.55

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 1. 6. 2018, 11.01

Ja bych si dala hned ale kdybych měla mít tak dlouho zaplou troubu tak bychom se v bytě asi opravdu upekli i s kachnou

Mygara

Mygara, 25. 4. 2018, 14.06

tak takovou kachničku bych si nechala líbit

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 17.18

Luxusní kachnička

Aliisha

Aliisha, 15. 1. 2017, 21.04

Tak tu bych si dala Ale teď a ne za 12 hodin

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.03

super, otázka jen zda to tak dlouho vydržím

Rulficka48

Rulficka48, 31. 10. 2016, 23.24

Sarka6, 16. 2. 2016, 23.45

Lahoda

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.21

Tak to mzsím zkusit.

mckvak, 25. 11. 2015, 13.43

Na tohle bych si asi netroufla )

© 2013 - 2019 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací