Dvanáctihodinová kachna

zobrazeno 273×

Vloženo: 17. 10. 2014 9.41

Díky pomalému pečení bude kachní maso křehké a šťavnaté.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikjana, 10. 6. 2021, 19.13

Také dělávám a je výborná.

simsim, 9. 2. 2021, 22.26

Kachničku se zelím, to bych si dala. Pomalu pečená je šťavnatá, výborná.

Bap, 19. 1. 2021, 13.04

Kachnicka nikdy neomrzí, ale tak dlouho by mě ji péct nebavilo

danuse11, 2. 11. 2020, 14.55

vypadá užasně,musí být dobrá zkusíme jí udělat takhle

nancy, 29. 9. 2020, 11.45

Jednou jsem dělala pomalu pečenou, ale nebylo to ono. Maso sice odpadalo od kosti, ale nebylo tak dobré jako když peču normálně

mikjana, 14. 5. 2020, 18.17

Děláte mi chutě na kachnu, ale takto dlouho ji péct nemusím.

Žofinka

Žofinka, 31. 1. 2019, 7.55

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 1. 6. 2018, 11.01

Ja bych si dala hned ale kdybych měla mít tak dlouho zaplou troubu tak bychom se v bytě asi opravdu upekli i s kachnou

Mygara

Mygara, 25. 4. 2018, 14.06

tak takovou kachničku bych si nechala líbit

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 17.18

Luxusní kachnička

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů