Na dovolenou autem nebo letecky?

zobrazeno 892×

Vloženo: 29. 8. 2015 17.43

Kam a čím vyrazit na dovolenou?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

vranovahan, 31. 8. 2023, 14.40

Obojí má své pro a proti. Já si pamatuji, že jsem se během těhotenství cestování spíše bála. O to víc si to vynahrazuji teď. Letos jsme toho najezdili hodně. I s dětmi. Právě ty je na dlouhých cestách často problém zabavit, ale my jsme to vyřešili pomocí takového multimediálního přehrávače z https://www.2din.cz/ Díky tomu mají děti na cestách o zábavu postaráno.

Jana Novotná, 24. 4. 2023, 15.18

V těhotenství jsme s manželem jeli na dovolenou naším karavanem, abych měla pohodlí. Před odjezdem jsem objednala na internetových stránkách https://armik.cz/ dvě vlněné deky, aby nám nebyla zima přes noc. Naštěstí bylo horké počasí, takže manžel musel často zapínat klimatizaci, abych se cítila dobře. Dovolená proběhla v klidu a já jsem porodila za dva měsíce přesně podle termínu.

Kamila Nová, 24. 3. 2023, 20.48

V těhotenství jsme jeli na dovolenou s manželem obytným autem. Proto jsem se rozhodli investovat na internetových stránkách https://www.naturehikecz.cz/ do nového vybavení, přičemž jsme koupili také péřové spacáky na dovolenou. Celá dovolená byla velice pohodlná, jelikož manžel vždy zastavil na nějakém zajímavém místě, které jsme chtěli navštívit. Proto pokud na dovolenou v těhotenství, tak jedině s obytným vozem.

lenicka.pisnicka.93, 8. 3. 2022, 8.21

Já jsem v těhotenství na dovolenou jela normálně, jen jsme si na https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-storna-zajezdu sehnali lepší pojištění storna zájezdu, kdyby náhodou byly nějaké problémy. Člověk nikdy neví. Samozřejmě od nějakého času se nedoporučuje létat, tak tomu bych se asi taky vyhnula. Ale auto mi nedělalo problém a dokud jsem se vešla za volant, tak jsem i aktivně řídila.

jufy54, 8. 2. 2022, 16.22

Musím se přiznat, že jsem v těhotenství neměla žádné problémy a vše proběhlo bez problémů. Díky tomu jsem hodně mohla i cestovat. Vlakem, autem, tak klidně i letadlem. Vše jsme plánovali do podrobna (člověk nikdy neví co se může stát) a nápady našli na http://tripradar.cz/ . Letos plánujeme i s mimčem Gdaňsk.

letadlem necestujeme vůbec.

Kamil Štrof, 27. 3. 2020, 23.47

Nedávno jsme zjistili, že s přítelkyní čekáme miminko. Už před tím jsme si však koupili na léto letenky do Řecka, takže nevím, zda budeme vůbec moci letět. V té době už bude v 6. měsíci těhotenství. Na https://jacestovatel.cz/media/cestovani-letadlem-v-tehotenstvi psali, že optimální období na dovolenou je ve druhém trimestru. Zrovna v té době však bude přítelkyně u konce tohoto trimestru, a tak nevím zda je to ještě ok či nikoliv. Nemáte někdo s tímto zkušenosti?

Drahoslava Nožičková, 30. 3. 2020, 20.29

Já bych to teda asi neriskovala. Zvlášť pokud už bude v 6. měsíci. To už je podle mě velký risk. Jinak do Řecka se letos taky chystáme. Teď ale řeším trochu jiný problém. Musíme totiž s sebou vzít našeho psa, protože by se o něj neměl kdo postarat. Co jsem tak ale koukala, tak do normálního letadla ho asi nepustí. Dívala jsem se ale, že na leteckou přepravu zvířat se specializuje třeba https://www.roth.cz/ takže ho nejspíš svěřím do rukou právě jim.

koliaska105, 24. 11. 2019, 19.29

Já si myslím, že ať už se člověk chystá jet na dovolenou autem, nebo letět letadlem, tak by rozhodně neměl zapomínat na nějaké pořádné cestovní pojištění. To je v dnešní době prostě nezbytnost. Co se sjednávání cestovního pojištění týče, tak já mám třeba velmi dobré zkušenosti s touto pojišťovnou: https://www.ervpojistovna.cz/

ivanka386, 31. 1. 2020, 4.41

Souhlasím s vámi. Zvlášť teda při té cestě autem je ale docela dobré myslet například i na havarijní pojištění. Právě to jsme nedávno měnili, protože u staré pojišťovny jsme za něj platili příliš mnoho. Novou pojišťovnu jsme nakonec vybrali pomocí tohoto srovnávače: https://www.top-pojisteni.cz/havarijni-pojisteni

lucie25987, 16. 12. 2018, 6.58

Když jsem byla těhotná, tak jsme letěli k moři. Samozřejmě jsem to nejprve konzultovala se svým doktorem, jestli letět můžu. Když mi to dovolil, tak jsme si koupili akční letenky https://www.levneletenky.org/akcni-letenky-tipy a letěli jsme. Byla to na dlouhou dobu naše poslední klidná dovolená.

Žofinka

Žofinka, 29. 6. 2018, 19.24

Já chci letět na dovolenou, i když mi to okolí rozmlouvá

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů