Jak jsme se s vámi potkávaly na FOR BABIES a FOR TOYS

zobrazeno 4333×

Vložil(a): Alexandra, 12. 10. 2015 23.19

Jako každoročně se i letos konal veletrh pro maminky a děti FOR BABIES a FOR TOYS. Tentokrát termín vyšel na 8.10. až 11.10.2015. Protože jste si v naší anketě přály se s námi také poznávat osobně a my si přejeme totéž, rozhodly jsme se vyrazit na veletrh a udělat tam pro vás zázemí. Jak to probíhalo, jaké z celého veletrhu máme dojmy a kdo všechno vyhrával v soutěžích, se můžete dočíst v tomto článku. :)

Na veletrhu jsme byly celé čtyři dny. Byly jsme moc rády na "protekční" místo hned proti vchodu ve vstupní hale (proti vchodu B). Maminky, které si v našem Věrnostním programu za své nasbírané pampelišky vybraly vstupenky na veletrh, si je vyzvedly u pokladny a hned za vstupem si to zamířily většinou rovnou k nám. 

Byla to moc příjemná setkání. Tím, že jsme na webu poměrně intenzívně, tak vidíme vaši aktivitu, děláme si nějakou představu o vás, o tom, jaké asi jste, co řešíte, jakým způsobem píšete příspěvky, občas vám zabalíme dárky z Věrnostního programu nebo Soutěže a najednou přijde maminka, která říká, že si jde pro pampelišky a po vyslovení jména a přezdívky vám svitne! :) Bylo to moc příjemné vidět vás "na živo", moci s vámi prohodit aspoň pár slov. Užívaly jsme si to a rády bychom takových setkání dělaly více, jak jen nám to čas a děti dovolí (jedna příležitost se už opět rýsuje na obzoru) ;)

V průběhu veletrhu některé naše včeličky ve žlutých tričkách odchytávaly nové maminky a lákaly je k nám.. a myslíme, že bylo na co. ;) Každé dvě hodiny jsme totiž vyhlašovaly soutěže a ve hře byla spousta opravdu pěkných cen od našich štědrých partnerů. Je na místě jim opravdu poděkovat, protože jejich prostřednictvím jsme celé řadě z vás mohly udělat velikou radost. :) Takže děkujeme partnerům:

  • Kasa.cz - internetové galerii také pro maminky - Věděly jste, že Kasa.cz má v nabídce spoustu pěkných věcí pro nás - maminky a děti? Schválně se mrkněte.
  • Aukro.cz - už dávno neplatí, že se na Aukru dají sehnat pouze použité věci v aukcích.. Naopak. Aukro ve velkém nabízí kvalitní nové zboží také za pevné ceny. 
  • Albatros - nakladatelství literatury pro děti a mládež, které nám pro vás věnovalo opravdu moc pěkné knížky a věříme, že budou další a další do věrnostního programu... protože je tak moc príma si s dětmi číst. Souhlasíte? :)
  • Leros - my si na bylinkových čajích Leros zkrátka "ujíždíme". Jsou voňavé, zdravé a dětem chutnají. Navíc Leros nabízí specialitky jako čaje na zklidnění bříška miminek, čaje z bylinek vhodných při nachlazení, čaje pro těhotné a kojící maminky a podobně. Doporučujeme.
  • Weleda - bylinná kosmetika Weleda patří do našich koupelen a jejich dětská řada je pro nás zkrátka nepostradatelná. Těhotné maminky ocení kvalitní masážní oleje a i maminky, které už mají děti větší si určitě vyberou ty své oblíbené pečující přípravky. :)
  • Darujcokoladu.cz - protože maminky občas potřebují obalit nervy dobrou a kvalitní čokoládou a musím říct, že bez ní bychom tento náročný veletrh možná ani nezvládly :)
  • a další...

A ještě jedno velké poděkování patří paní ředitelce Věře Broncové ze školky Veselá sovička a také Katce (učitelka angličtiny ve Veselé sovičce), protože se po celou dobu veletrhu moc hezky staraly o vaše dětičky. Nerada bych zapomněla také na manžela paní ředitelky, který jedno odpoledne také "zaskočil" a děti z něj nemohly spustit oči. Tolik výtvorů ve tvaru ježečků, dráčků, včeliček a soviček jste ještě neviděly. :) Děti byly nadšené a maminky si mohly alespoň na chvíli vydechnout, než se opět vydaly do další haly. Některé maminky nám na chvíli svěřily své děti (starší tří let), aby se mohly jít do některé z hal domluvit na dárcích s Ježíškem ;) Mnohdy se maminky vrátily i třikrát... často se slovy o "oáze klidu", kterou jsme pro ně byly. Z toho máme velkou radost.

Některé z vás využily možnost konzultací zdarma u odbornic z našich Poraden, kterými byly Petra Blechová (akreditovaná homeopatka), Petra Ann Kovařčíková (porodní asistentka a terapeutka), Petra Pomajbíková (instruktorka psychomotorického vývje dětí) a Šárka Smíšková (certifikovaná terapeutka pro reflexní terapii V. Vojty a specialistka pro hiporehabilitaci). Všechny naše odbornice byly moc fajn a doporučuji, abyste si při příštích příležitostech rezervovaly včas konzultace s nimi. ;)

 

No a teď už přináším seznam soutěží a hlavně výherkyň:

Čtvrtek 8.10.

1. balíček / 11:30 až 13:30h - vyhrála LENKA FISKOVÁ (Knížka samá díra v ZOO, dekorativní polep na notebook, balíček kvalitních čokoládek)

2. balíček / 13:30 až 15:30h - vyhrála LUCIE KILIANOVA (LEGO Friends, Knížka Říkačky o autech a strojích, Leros dětský čaj, balíček kvalitních čokoládek)

3. balíček / 15:30 až 17:30h - vyhrála MARTINA BÁRTOVÁ (Knížka Žirafí máma a jiné příšery, Leros dětský čaj, Weleda měsíčkové pěstící mléko, balíček kvalitních čokoládek)

Pátek 9.10.

1. balíček / 10:30 až 12:30h - vyhrála VILMA HATOŇOVÁ (Magnetická tabulka, Pohádky Ovečka Shaun, Leros dětský čaj a čokoládky od darujcokoladu.cz)

2. balíček / 12:30 až 14:30h - vyhrála LENKA DYCKOVÁ (Multifunkční kostka, Knížka Příhody vodníka, Leros dětský čaj, čokoládky)

3. balíček / 14:30 až 16:30 - vyhrála ZUZANA MICHALOVÁ (Kniha Husův dům, Furby, Leros dětský čaj a čokoládky)

4. balíček / 16:30 až 15:45 - vyhrála MARIE KAFKOVÁ (Rukávník na kočárek Kaarsgarten, Knížka Dračí srdce, Leros čaj, čokoládky)

Sobota 10.10.

1. balíček / 9:30 až 12:00h - vyhrála LUCIE ŽIVNÁ (Knížka Pohádky z korálků, Leros dětský čaj a Belgická čokoláda od darujcokoladu.cz)

2. balíček / 12:30 až 16:30h (pauza 13 až 15h) - vyhrála ALINA LHOTOVÁ (Furby, Knížka Garfield, Leros dětský čaj a čokoládky od darujcokoladu.cz)

3. balíček / 16:30 až 18:00h - vyhrála JANA GUDENKOVÁ (Knížka Dračí srdce, Leros dětský čaj a Belgická čokoláda od darujcokoladu.cz)

4. balíček SPECIÁLNĚ PRO TĚHOTNÉ MAMINKY / 9 až 17:45h - vyhrála JANA BUČILOVÁ  (Weleda těhotenský pěstící olej, Weleda olej na masáž hráze, NUK medvídek pískáček, Leros čaj pro kojící maminky)

Neděle 11.10.

1. balíček / 9:00 až 11:30h - vyhrála LUCIE ČÍŽKOVÁ (Stolní hra Česko, Knížka Kreslení se zajícem Antonínem, Leros dětský čaj na nachlazení, čokoládky od darujcokoladu.cz)

2. balíček / 11:30 až 14:00h - vyhrála PETRA BEDNÁŘOVÁ (Lego Duplo Můj první obchod (od Kasa.cz), Encyklopedie pro děti 21.století, Leros dětský čaj pro klidné sny, čokoládky)

3. balíček SPECIÁLNĚ PRO TĚHOTNÉ MAMINKY / 9 až 16:00h - vyhrála KATEŘINA BLÁHOVÁ (Rukávník na kočárek, Weleda olej na masáž prsů, Weleda olej na masáž hráze, Leros čaj pro těhotné)

 

Já bych chtěla ještě osobně poděkovat včeličkám z týmu, které se mnou na veletrhu rozdávaly dobrou náladu. Celé jsme si to užily v pohodě a s úsměvem, i když hlasivky dostaly pořádně zabrat a naše žaludky jsme zase naopak o zasloužený příděl ochuzovaly. :) Díky Lindě, která se mnou byla celý čtvrtek a pátek, Janě za sobotu a nedělní dopoledne a Martině za nedělní odpoledne. Petru a Zuzku jste potkávaly se svými kočárky v ostatních halách, jak rozdávají navigační letáky a včeličkové samolepky na auta. Holky, děkuju! Bez vás bych to nedala! :)

No a děkuju taky mému manželovi a oběma babičkám, kteří se mi starali o moje dvě holčičky. Měla jsem pořádný "absťák" a byla jsem ráda za každou chvilku, kdy se za mnou přijeli podívat. Slibuju, že to nebude zase tak moc často, holky moje. :***

Saša

P.S.: Budeme rády za vaše komentáře k veletrhu.. jak jste byly spokojené u nás, jaký jsme ve vás zanechaly dojem, jestli jste na veletrhu něco pěkného pořídily a jestli se uvidíme i příště ;) Dobrou noc...

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
10

Diskuze k této stránce (20 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

70dandule70, 13. 3. 2021, 18.53

Musela být krásná akce,moc hezká práce.

ráda bych jsem se někdy této akce zúčastnila.

Minnie, 15. 9. 2020, 18.54

To musela být suoer akce, škoda, že to nebývá někde poblíž...

Žofinka

Žofinka, 28. 6. 2018, 12.57

Evidentně si to tam všichni užili

Zdeňka S., 27. 5. 2018, 8.01

Krásné fotky, snad se tam někdy zajedeme podívat

Mygara

Mygara, 21. 3. 2017, 19.28

muselo to být velmi záábavné

Fuga

Fuga, 11. 2. 2017, 7.59

musely si to tam všechny maminky užít Já byla vždy jen na veletrhu o bydlení a měla jsem z toho hlavu jak pátrací balón, všude tolik podnětů, a toto bylo asi stejné

Zuzka Čtvrtečková, 18. 11. 2015, 23.08

Celkově byl veletrh parádí, už se těším na další ročník!

nocken, 14. 10. 2015, 15.42

Už jsem chválila i pod jiným článkem, tak tady poděkuji nejen za skvělé zázemí na veletrhu, ale i za výhru, která nám udělala opravdu radost. Dceru knížka zaujala a už jsme podle ní i malovaly. Takže moc děkuji a těším se někdy příště

mailik, 14. 10. 2015, 14.51

Pěkný den, mě mrzí, že jsem se za Vámi nesthla zastavit, ale po pátku, kdy jsme obcházením postupně všech pokladen strávili přes 25 minut a manžel se nakonec naštval jsem měla v neděli jen 40 minut na celý veletrh a opět jsem čás z nich strávila na pokladně, kde mě paní (prý kvůli červenému zapsání) několikrát přehlédla, jsem to skutečně nestihla, ale jak jsem psala na FB, veletrh byl skvělý a díky Vám jsem i dobře nakoupila a dostala k nákupům spoustu dárečků, takže za mě nakonec velká spokojenost. Snad se potkáme jindy, podle fotek a vyprávění u Vás byla skvělá atmosféra. Nebudete i na vánočním veletrhu? A nebude někde možnost zakoupit (ať už za včeličky nebo peníze) ta pěkná žlutá trička, která máte na fotkách? Krásný den, Jana

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů