Chytré hodinky pro děti

zobrazeno 1653×

Vložil(a): Adrianita, 16. 11. 2022 15.06

Nejsou ještě ve věku, kdy je vhodné jim svěřit drahý mobilní telefon. Chcete s nimi ale být ve spojení, protože si právě hrají na dětském hřišti pár bloků od vašeho bytu. Potom mohou nosit hodinky, které na první pohled vypadají hodně nenápadně, ale skrývají v sobě velmi důmyslné zařízení.

Hodninky mohou sloužit jako nouzová svítilna, ale také nabídnou telefonování, focení a krokoměr. Ti nejmenší se mohou zabavit i při hrách. Ovládání je snadné a velmi praktické, navíc platí, že takto lehký předmět na ruce mohou děti nosit celý den. O pohodlí je totiž postaráno, dotek kovu je rozhodně nebude studit.

Česká aplikace je velkou výhodou

Pokud nechcete nic nastavovat se slovníkem v ruce, pak vás jistě potěší, že toto není vůbec na pořadu dne. Aplikace v češtině znamená jednoduché nastavení a je pravdou, že chytré hodinky pro děti nabízí i celou řadu dalších výhod. Upozorní na nízkou hodnotu baterie, ale vydrží v pohotovostním režimu i přes víkend, takže je není nutné nabíjet každý den jako smartphone levnější cenové kategorie. Bonusem je také voděodolnost, takže pokud děti zapomenou před sprchováním hodinky na ruce, vůbec nic se nestane. Jsou lehké, skladné a nebudou nikoho rušit ani ve školních lavicích. Stejně tak zastanou svou práci i při kroužcích a dalších volnočasových aktivitách. Děti je tedy mohou nosit po celý den a vůbec je nesundávat z ruky, provoz je zcela bez starostí.

Vyučující se nebudou vůbec zlobit

Zabavený mobilní telefon je postrachem každého malého školáka. Zazvonění během hodiny, ať už je jeho důvodem prakticky cokoliv, znamená problém. Tentokrát ale nebudou mít učitelé důvod, aby elektroniku zabavili. Režim nerušit si děti spustí stiskem jediného tlačítka a hodinky pak nevydají žádný tón až do další změny. Více informací hledejte na cel-tec.cz!

 

Zajímá nás, zda máte zkušenosti s chytrými hodinkami u vašich dětí.

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
0

Diskuze k této stránce (13 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

milujici.teticka36, 25. 4. 2023, 8.52

Určitě bych nekupovala nic drahého. Důležitá je pro mě GPS tracker. Sice je to takové to, že vlastně dítě šmírujete. Ale když tady ta možnost je, tak proč ji nevyužít. Měl by to být ale přesný GPS tracker. Takže nekupovat úplně to nejlevnější. Na druhou stranu Apple Watch taky nejsou to pravé ořechové – ona takový výměna Apple Watch u https://www.iwatchservis.cz/znacky/apple/ sice nevyjde na nějak moc peněz, ale víte, jak na tom občas děti jsou .)

vranovahan, 31. 5. 2023, 14.19

Osobně jsem toho názoru, že spíš než tady ty dětské hodinky je lepší jednoduše dát dítěti mobil. Já jsem si například nedávno koupila nový iPhone a přemýšlela jsem co s tím starým. Místo toho, abych ho prodala na výkup iPhone - https://www.jabkolevne.cz/vykupy/ tak jsem se rozhodla, že ho raději dám synovi. Sice už je to starší model, ale pořád se dá bez problému používat.

novaklen, 29. 9. 2023, 15.40

Kupovat dětem nové Apple Watch je samozřejmě nesmysl. Maximálně, pokud byste byli velice bohatá rodina. Já jsem si ale před časem koupila nové a ty staré jsem právě nechala synovi, protože nějaké chytré hodinky chtěl. Jsou pořád v dobrém stavu, jen jsem k nim musela sehnat nový řemínek. To ale nebyl problém, mají to například tady - https://www.ireminky.cz/reminky-a-pasky-na-apple-watch/

Aliisha

Aliisha, 27. 3. 2023, 16.00

Plánujeme je koupit na další školní rok. Především kvůli GPS poloze. Ta je pro nás nejdůležitější.

Dudu, 21. 3. 2023, 23.55

Máte někdo tyto hodinky? Viděla jsem jednou nějaké podobné na 5 létě holčiček a jsou obrovské, na té malé rucicce to vypadá, že jí to zlomí.

Petronela1403, 3. 3. 2023, 7.34

Syn má již druhé hodinky.. první byly neoriginál nějaký, fungovaly docela dobře jednoho dnes prostě přestaly jít.. koupila jsem jiné, u nás v Elektru, a jako nevím, má je dva měsíce a poslední dva dny jsou prakticky po dvou hodinách vybité... Má je do školy a na ven aby nenosil mobil... Jelikož pracují krátký dlouhý týden 12h, musí chodit občas sám ze školy, a aby se nerozptyloval mobilem, má hodinky.. kdyby fungovaly tak jak mají byla bych naprosto spokojená...

ROMA-Z, 21. 2. 2023, 11.03

Taky začínám řešit pro dceru a uvažuji o koupi

jancaan, 7. 2. 2023, 11.38

Zvažuji je synovi pořídit.

Lipi4, 25. 1. 2023, 11.07

Druhý syn je dostal teď k narozeninám, aby mohl pomalu začít chodit sám ze školy a kroužků... Gps diky naší poloze vůbec neodpovídá... Má je hlavně, aby mohl zavolat, kdyby se cokoliv dělo nebo mu ujel autobus, který jede jednou za hodinu...

Katka

Katka, 19. 1. 2023, 9.23

Nejsem příznivce stalkování vlastních dětí. Šestileté dítě nepotřebuje hlídat, potřebuje se naučit být zodpovědné a poradit si v životě i bez hodinek a mobilů.

Jamu, 11. 12. 2022, 19.18

Myslim, ze se skolou poridime

Fuga

Fuga, 6. 12. 2022, 11.10

syn je dostal na Vánoce, ale vydrží hrozně málo baterka, ale jinak dobrý pomocník na hlídání

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů